Milyoner Ethan Hayes, Eve yi erkekleri kendisine köle etmekten başka gayesi olmayan şımarık bir zengin kızı olarak görüyordu.Oysa Eve,büyükbabasının korkularını yatıştırmak için onun nişanlısı rolünü oynamayı kabul etmişti.Ethan,iki hafta sonra bu nişanlılık oyunu bitince,Eve in her şeyi unutup kendi eğlenceli hayatına devam edeceğinden emindi. Açılmış İçerik: http://www.mediafire.com/?41umzslvw0pe3i5 Tarama&Düzenleme Jesica Gang &Jesica Note :10 tane bayram şekeri geldi :zuhaha: Umarım hepsini beğenirsiniz,bayram hediyesi olması yüzünden " best of " yazarlardan seçmeye çalıştık.Kitapları yavaş yavaş okuyun diye akıl vermek istemem ama biz kısa bir ara veriyoruz yıllık izinler ,özel telaşlar sebebi ile (korkmayın çok uzun değil İnşallah) Şimdiden herkese ailesi ile birlikte huzurlu,sağlıklı ,musmutlu bir bayram temenni ediyoruz Hayırlı Bayramlar HOT-BLOODED HUSBANDS SERİSİ THE SHEIKH'S CHOSEN WIFE - Leona Al-Qadim & Sheikh Hassan ben Khalifa Al-Qadim ESARET DENİZİ ETHAN'S TEMPTRESS BRIDE - Eve Herakleides & Ethan Hayes ZORAKİ NİŞAN THE ARABIAN LOVE-CHILD - Melanie Portreath & Rafiq Al-Qadim A PASSIONATE MARRIAGE - Isobel Petronades & Leandros Petronades TUTKULU EVLİLİK
bugünün süprizleri bitmedi, önce lynne sonra michelle mutluluktan ölebilirim cook ama coook teşekkürler ve sevgiler vee öpücükler emeklerine sağlık Jesica
firem ve jesicam ellerinize saglik:Lv:cok guzel kitapti :Lv: o kadar mesguliyetinizde bizleride unutmamissiniz ya sizin o kocaman guzel yureklerinize kocaman tesekkurler:Frnds::canim::gül: