Malzemeler; 200 gr pötibör bisküvi 25 gr kakao 80 gr bitter çikolata 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 çay bardağı süt Muhallebisi; 4 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 1 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 4-5 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Yapılışı; Bisküvileri fazla ezmeden kırın, çikolatayı benmari usulü eritin. Süt, şeker, vanilya, kakao, bisküvi ve çikolatayı karıştırın. 22 cm çapındaki kelepçeli kalıba bastırarak düzgünce yayın. Muhallebi için gereken malzemeleri tereyağı ve vanilya hariç bir tencereye alın ve sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Tereyağı ve vanilyayı katıp mikserde 3-4 dakika çırpın. Muhallebiyi bisküvili tabanın üzerine dökün ve yüzeyini düzeltin. Soğuyana kadar bekletin ve buzdolabına alın. Servisten önce dilediğiniz gibi süsleyin. Alıntıdır.