MSN Messenger 'da sürüm sorunu yaşayanlar.

'Msn' forumunda Silverstein tarafından 6 Kas 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Silverstein

Silverstein New Member

Windows Live Messenger 'da 8.1 ve altı sürümlerde sorun görerek msn sürümlerini 8.5 ve üstüne değiştirmiştik. Şimdi bu sürümler içerisinde 8.5 sürümüde güncelleme ve msn 9 ve üstü sürümleri istemektedir. Bunun çözümüyle alakalı bir bilgi aktaracağım şimdi;

Yapmamız gerekenler

Windows Live Messenger 'ın sağ alt araç çubugundaki simgesini kapatmak.

Ardından Bilgisayarım/C ( ya da sizin Windows Live Messenger hangi sabit sürücüde yüklü ise oraya giriyoruz ) Ardından Program Files / Windows Live ( ya da MSN in yüklü oldugu program hangi isim ile kayıtlı ise ona giriyoruz ) / Messenger / ardından msnmsgr.exe ( msn iconlu olanı ) sağ tıklıyoruz. Uyumluluk / Bu programı aşşağıdaki uyumluluk için çalıştır kutucugunun yanına tik atıyoruz ve aşşağıdaki seçeneklerden Windows 2000 i seçerek öce UYGULA ardından TAMAM a basıyoruz ve kapatıyoruz.

Daha sonra Msn'e tıklayarak ID ve şifremizle birlikte sorunsuz girişimizi yapıyoruz.

Umarım Faydalı Olur.

2. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Aynı konuya bir benzerini Özgür'de anlatmışdı.
    Ve bana ve birçok arkadaşıma çok yardımcı olmuştu.
    Tekrar anlatımınız için teşekkürler :gül:

3. Silverstein

Silverstein New Member

Rica ederim ama galiba farklı konular

4. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

7.5 için anlatmıştım aynı konuyu evet cok yardımcı oluyor teşekkürler dostum

5. Zuzu

Zuzu <b> " inatçı zuzu " </b>

İptal ettim yeni sürümü eklerken..
    dediklerinizi yuygulamaya başladım ama msn iconuna sağ tıklayınca uyumluluk çıkmıyo yardım edermisiniz :(

6. Silverstein

Silverstein New Member

Windows İşletim Sisteminiz nedir? Ne kurulu şuan? C/Program Files/Windows Live/Messenger/msnmsgr.exe buradaki icona sağ tıklıyoruz, eğer masa üstündekine tıkladı iseniz, bu yüzden uyumluluk panosunu görememiş olabilirsiniz.

7. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Masaüstündeki simgeye sağ tıklayıp Özellikler dedikten sonra Hedef Bul... `u tıklarsan Zuzu yine aynı yere gider. Sonrada Silverstein`ın dediğini yaparsın.

8. Zuzu

Zuzu <b> " inatçı zuzu " </b>

Teşekkürler arkadaşlar..

9. ......

...... Misafir

Umarım faydalı olur ne demek , tabiki çok faydalı olucaktır ..

Bu Sayfayı Paylaş