[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Gz0_fWB02JY]Müslüm Gürses - Affet - YouTube[/ame] Eger seni kirdiysam Daril bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağişla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet beni gece vakti Ay doğmuş süzülürken Sabaha kalmadan affet Tam ayrilik derken Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canima yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun
Çok çok sevdiğim bir şarkı. Birinin tavsiyesiyle dinlemiştim, o günden beri müptelasıyım. Ne kadar güzel söylemiş. Allah rahmet eylesin. Özellikle giriş ne kadar güzel, fark ettiniz mi? "eğer seni kırdıysam..." çok duygulu. Hep başa döndürüyorum, sırf oradaki tınıyı duyabilmek için. Bir de şurası: sabaha kalmadan affet, tam ayrıldık derken. Birini hatırlatıyor bana bu şarkı. Hem çok yakın, hem çok uzak birini.
Bu şarkının bulunduğu 'sandık' albümü Müslüm Gürses'in ne kadar iyi bir sanatçı olduğunu gösteriyor zaten. Pop, rock ve diğer müzik türlerinin şarkılarını bir arabeks şarkıcısı olarak ne kadar güzel yorumladığını ve kimisini gerçek sahiplerinden daha iyi söylediği yorumladığı aşikar. Zira bu şarkı , inanılmaz bir şey. Tekrar tekrar Allah rahmet eylesin.