Şunun için 1'e basın. Bunun için 2'ye, hatalı tuşlama yaptınız tekrar başa dönmek için * ' basın. kısaca müşteriye yapılan işkenceden başka birşey değil. Ulaşınca da aynı şeyleri ard arda tekrar etmeleri de ekstra sıkıntı oluyor. Sonra sinirler tavan yapıyor. Telefonu kırmamak için çaba harcıyoruz. Sıkıntımızı söylesek cevabını hemen verseler ölürler sanki :hih:
hele birde 444 lü numaralarsa beni deli ediyor valla.... galiba sanırsam özellikle bekletiyorlar operatürler para kazansın diye
birde onlardan gelen çağrılar var açsan bir dert açmasan bir dert açmasan bir daha bir daha sürekli açana kadar arıyorlar açsan bir saatten uzun konuşuyorlar geçen gün tam işlerim bitti kahvemi almışım kitabımı açmışım telefon çaldı açtım çünkü bilmem kaçıncı arayışları vaktiniz var mı dediler yok dedim biraz anlatayım diye ısrar ediyor nolur dedim bütün evi temizledim kahve yaptım kitabımı açtım ve kahvem soğumadan içmek kitabımı okumak istiyorum dedim kapattık kadın böylesine rastlamamıştır diye düşünüyorum
beni bir de ev telefonundan arıyorlar..cebi açmayınca..defalarca söyledim ev telefonundan aramayın diye..yok kar etmedi.. bir de tam öğreniyorsunuz basacağınız tuşları bu sefer de yeniden yapılandırılıyorlar..siz aynı numaralara basıp çok farklı işlemler yapıyorsunuz..
Birçok marka olmuş kuruluşta tamir servislerini bir merkeze bağlamış 444 noyu çeviriyorsunuz derdinizi anlatana kadar adeta destan dinliyorsunuz.TÜRK TELEKOM diye birşey kalmadı ki özelleştirildi yabancı ortakları var.şirketlere komisyon veriyorlardır tahminimce. feribot sefer biletlerini Kredi kartı olanlar internetten satın alabiliyordu.şimdi telefon ediyorsunuz kart bilgilerini ve diğer istenenleri söylüyorsunuz.ordaki eleman internetten alıyor ve işlem parası olarak 2 TL.Bilet ücretine ayrıca ekliyor.ve de telefon konuşma ücreti de ödüyorsunuz tabi. maliye açısından da genel olarak denetimler kaldırılmış
Merchandising - Consumer Contact Center - Consumer Road Show - Consumer Kitchen - Ambassadors - Consumer Relationship Marketing = Hepsi aynı amaca hizmet eder; Customer Loyalty Programs % 5'lik bir loyalty şirket karlılığını % 90'ını etkiler....