Mutlu Yıllar ALKANE'MM..

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda zipper tarafından 7 Haz 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Sen şu an yoksun,ama geldiğinde bu başlığın yüzünde tebessüm ettireceğini bilmek bile güzel..

Bazen insan yanında biri olsun istermiş....
    Bir canlı!
    Tüm gönlünü açabilsin,içten sarılabilsin istermiş...
    Hem öyle biri olsun ki...Bakınca gözleri ışıldasın,yaz akşamını anımsatsın,kabus ta olsa yaşamaya değer olsun ve zaman geçip gidince `iyi iki tanımışım` dedirttirsin...
    En zor anlarında adı kalsın... istermiş dudaklarında...
    Başımız belaya girince aklına bir o gelsin istermiş!
    Şarkılara eşlik edecek biri olsun istermiş..
    Onu dinleyecek,haklıysa avutacak,haksızsa yüzüne vuracak biri olsun istermiş...
    Canını yaksa da kırılmayacağı biri..
    Şiir yazdığında okutacağı ,adını anınca kocaman bir gülümseme yaşadığı biri...
    Ve ağladığında onu susturacak değil,onunla ağlayacak,oturup Dünyaya küfürler savuracak sonra o haline gülebilecek biri olsun istermiş...

Bir canlı...
    Öyle bir canlı ki...Can katsın istermiş canına..
    Sayfalarca anlatabileceği,bazense anlatırken ona yakışan tek bir kelime bile bulamayacağı,delice sevdiği biri olsun istermiş...
    Uğruna çılgınlık yapabileceği,düşünmeden kış gecesi denize dalabileceği,ve peşinden atlayabilen biri..
    Tabi ki!
    Verdiği kadar değer verecek belki,belki bu kadar sevmenin karşılığını bulamayacağı biri olsun istermiş!
    Sevgili desen değil,kardeş,anne,baba,bir arkadaş hiç değil...
    Yıldızlara bakıp,ayrı şehirlerdeyiz diye dua ettiren ayrılık fikri bile çok uzak gelen biri...
    Ayrılığa inanmayan korkuların fişini çeken biri..
    Biri olsun istermiş insan!
    Bir canlı hayatında..

Sadece bir DOST!
    Sadece bir SEN...

UNUTMA Kİ;KARDEŞ ZORUNLU ARKADAŞ,
    ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR...

Gerçekten de bir kardeş isteseydim Allah'tan,o sen olurdun ALKANEM.Seni gözüm görmeden sevdim,gözüm gördüğünde de kalbim zaten çoktan ''Gönül, kendine benzeyen gönüle akar...''sözünü kabullenmişti..Mutlu ol hep hep ve çoooookkkkkk....Yokluğuyla sınandığın şeyler seni çok güçlü yapmış canım benim,çocuklarına iyi bir anne ve eşine de harika bir can yoldaşısın sen..Hüzünlerini ve endişelerini biliyorum ve bunların hayatından sabun köpüğü gibi çabucak geçmesini diliyorum.İyi ki doğmuşsun da,kalbimde özel bir yere sahip olmuşsun .Bu forumun bana kazandırdığı en güzel şeysin sen..bir arkadaş,bir dost,bir kardeş,bir abla...Çılgınım benimm,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN .....

sen lale seversin :)

[​IMG][​IMG]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2Igcv7MmYcU]Senden Başka (Kıraç) - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZkOEkHXorY4]Arım Balım Peteğim - Nesrin Sipahi - YouTube[/ame]

Nice Senelere ALKANEEEEEEEEEEEE:mjk:

2. fatma20

fatma20 New Member

iyiki doğdun iyiki seni tanımışım
    sana ailenle sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim
    hayatta ne murat ettiysen o gerçekleşsin
    yüzünden gülücük hanenden huzur hiç eksik olmasın :D

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Canım Alkanem yeni yaşın kutlu olsun,iyiki doğmuşsun.Sevdiklerinle birlikte nice yıllar geçirmeni dilerim.
    Sevgiler.

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

:gül: :Lv: :canim: :Frnds:

5. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Mutlu Yıllar Alkane,yeni yaşın sana güzellikler getirsin :D

6. you max

you max Active Member

Sevgili Alkane , doğum dünün kutlu olsun :gül:
    Yeni yaşın sana istediğin ve dilediğin tüm güzellikleri sunsun inşallah...:Lv:

7. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Doğum gününüz kutlu olsun alkane nice mutlu yıllara :)

8. alkane

alkane Well-Known Member

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum:) şu an müsait olmadığım için uzun uzun yazamıyorum:/ en kısa zamanda döneceğim,bekleyin beni anacığım....:D

9. ela86

ela86 Well-Known Member

alkanem canım doğum günün kutlu olsun hayat sana sağlık ve mutluluk getirsin iyi ki tanıdım seni nice yıllara canımcım

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Mutlu yillar alkanem, yeni yasin saglik mutluluklar getirsin sana ve ailene...

Dip not pisiden yazmadigim icin resim ekleyemedim, bilahare telafi ederim :)

11. yakomoz

yakomoz New Member

Sevgili Alkane dogum gunun kutlu olsun :gül:

yeni yasin sana saglik,mutluluk, huzur ve sevgi getirsin :gül:

nice yillara sevdiklerinle iyiki dogmusun :Frnds:

12. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Alkane, doğum günün kutlu olsun. Nice uzun ve musmutlu senelere!
    seni seviyoruz, :mjk:

13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Canım alkanem adaşım candaşım .... İyi ki doğdun iyiki bizlerlesin sen benim içindeki farklılıkları cevherleri keşfetmek istediğim güzel adaşımsın ..... Her daim o güzel ailenle musmutlu güzel doğumgünleri görmeni isterim ..... Görüntüler yok bende çünkü o adamdan ve vampir görüntülerinden tırsıyorum sana en sevdiğin adamı hediye ettim say ;) ;) ;) .....:gül:

14. bermer

bermer Well-Known Member

Alkane'm, Zipper ve diğer dostlar yapmışlar yapacaklarını bana söyleyecek sana özel, güzel kelime bırakmamışlar... :) amma yılamam kolayca... :D

Yeni yaş, yeniliklerle geliyor sana.. yeni yer, yeni ev, yeni insanlar ve yeni bir hava... ama taşıdığın sıcak yüreğinle sen onlarda da senden izler bırakacaksın eminim...Yenilikler güzeldir ama endişe vericidir de, içindeki karabulutların dağılmasını, ailen ve senin hep güzel günler görüp bir arada, emniyet içinde olmanızı canı gönülden dilerim.

Doğum günün kutlu olsun Alkane ! Haydi bir dilek dile !

Bak... Küflü kızları, senin doğum günün için bir araya geldik..

Kimler kimler var... :D

Ben arkada göbeği açık turunculu, kırmızlı Zipper, şımşıkıdak etekli ve pembe şapkalı Pl1, ortada ağır takılan kot takımlı admin,;), iki pelikli Little, yeni gelinimiz (merdivenlerde) Meleksi, merdivenler siyahlı Tantana, adminin arkasında kot etekli(eteğinde dikey beyaz çizgili şerit) Curium, pembe kıyafetli saç bandanalı Çitlenbikk, kırmızı etekli beyaz üstlü uzun saçlı Ela 86.. turkuazlı Eun.. herkesçikler burda.. :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=my0kFP_aQJ8

Söyleyecek bir sözüm daha vardı, bu kart hepsini anlattı.. Benden sana sevgiyle... :D :Lv::gül::Frnds::Lv::gül::D

15. curium

curium Primus inter pares

Alkanem canım benim doğum günün kutlu olsun güzelim.

yoğunluktan koştum ancak geldim

Dogum Gunu

Kutlu olsun dogum gunun, kotulukler uzak olsun
    Mutlu ol omrunce, uzulmeler sana yasak olsun
    Kalbin kirilmasinda, uzerinde kir pasak olsun
    Sen uzulme sakin, uzulmelerim sana feda olsun

İyi ki dogdun, iyi ki vermiş yaradan seni bizlere
    Yildirim gibi caktin, guneş gibi actin ustumuze
    Soz oldun, mani oldun, saz oldun bestemize
    Kutlu olsun dogum gunun,nice mutlu senelere

https://www.youtube.com/watch?v=4qOrQ2oYB3g

afiyetle yiyelim değil mi...

ne alacağıma karar veremedim bende seni hediye yağmuruna tutmaya karar verdim :D

16. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Emoşum, canım, çiçeğim böceğim, çikolatalı kekim, mutlu yıllaaaaar! Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim, sana bütün güzellikleri nasip etsin. Bütün duaların kabul olsun.

Sevdiklerinle, huzur dolu, sağlıklı, sevgi dolu, neşeli bir ömür geçir. Seni çok seviyorum.

Kendime yeni bir hayat kurmayı düşündüğüm sıralarda, karar verme aşamasında, karar verdikten sonra, daima endişelerimi dinleyen, öğütler veren, arkadaşım olan, bazen ablalık yapan, her daim güldüren birtanem, sana ne söylenir bilmiyorum... Canımın sıkıldığını kelimelerimden anlayan, bunu dert edinecek kadar iyi kalpli, ablamı hatırlatan, hep tatlı, hep sakin ama çılgın, binbir rengi barındıran gökkuşağım :) Herşeyin en iyisine layıksın.

Sadece söyleyeceğim şu, seni çok seviyorum, desteğini hiç bir zaman unutmayacağım. Söylediklerini, öğütlerini, temennilerini... Hep özellerimden biri olarak kalacaksın. Bu aralar konuşamıyoruz, sen yoğunsun, ben yoğunum, ama biliyorum ki kalplerimiz bir. Önemli olan kalpler zaten. Benim kalbim seninle. Biliyorum ki seninki de benimle. Hakkını helal et herşey için.

Hep mutlu ol. Allah her daim yolunu açık etsin. İşlerini kolaylaştırsın, endişelerini hafifletsin. Umudun eksik olmasın. Sevdiğimsin.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6Y3V2r_Ax5I]Sezen Aksu - Seni Kimler Aldı . - YouTube[/ame]

Bunu sevdiğini biliyorum ama fazla hüzünlü sadece sen seviyorsun diye ekledim.

Şimdi kendi istediğimi ekleyeceğim:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gRjsXfD6ivo]Bana Ellerini Ver - Özdemir Erdoğan - YouTube[/ame]

Bu arada yine kitap aldım ve hayır, başım göğe ermedi, enişteye söyleyebilirsin.

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili alkane nice sağlıklı mutlu ve huzur dolu yaşlar herşey gönlünce olsun

18. meleksi

meleksi Well-Known Member

nice mutlu yıllara alkaneciğim..:D

19. bukito

bukito Well-Known Member

daha yeni gördüm arkadaşım ben zaten bu aralar her şeyi geriden takip ediyorum...nice nice mutlu mesut günlere...her yeni yaşın bir öncekinden daha güzel olsun...

20. alkane

alkane Well-Known Member

Uzunnn bir ayrılıktan sonra yeniden burada olmak çok güzel bir hismiş.:) Yazdığınız güzel mesajlar için hepinize çok teşekkür ediyorum.:Lv::Frnds::gül:Gözlerim dolarak yeniden okudum.Küflü ailesinin bir parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum...

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş