Mutlu Yıllar BERMER

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda zipper tarafından 8 Nis 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Geçen sene epey sıkıntı çektin, bu sene inş.sevdiklerinle beraber geçireceğin,başta sağlıklı,mutlu huzurlu bir yıl olur senin için.Doğum günün kutlu olsun Bermer,nice senelere :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1GoMseh4qSg]Suddenly I'ts Magic Lyrics - Lovi Poe [HD] - YouTube[/ame]​

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Mutlu YıllAR Bermer sağlıklı ve mutlu nice yaşlara.

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Doğum günün Kutlu olsun Bermerim.İyiki doğmuşsun.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar dilerim.

4. alkane

alkane Well-Known Member

Eşin ve kuzularınla sağlık ve mutluluk dolu bir ömrün olsun Bermerim :) İyiki tanışmışız :)

5. dolunay

dolunay Active Member

doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar dilerim :)

6. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Mutlu yıllar Bermer ,Kapağın ,evlatların ve sevdiklerinde sapsağlıklı mutlu yıllar dilerim

7. bermer

bermer Well-Known Member

Teşekkür ederim Canlar... :) :)

Bu sene geçen seneden daha iyi ve sağlıklı olur inşallah... :) :) :)

8. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Bermer, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk ve istediğin herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle.

9. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Çok sıkıntılarla boğuştun inşallah hayat bundan sonrası için daha fazla mutlu eder seni ve aileni
    Nice mutlu yıllara sevdiklerinle :gül:

10. you max

you max Active Member

Bermerim,sevdiklerin ve ailenle mutlu,sağlıklı vede huzurlu nice yaşların olsun inşallah...
    Gönlünden geçen tüm güzellikler bir bir seni bulsun...
    Doğum günün kutlu olsun :) :)

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Mutlu yıllar Bermerim

12. bermer

bermer Well-Known Member

Çok teşekkür ederim, harikasınız... Kapağa gıcık olmuşken sakinlestirdiniz, seviyorum her birinizi... :)

13. nur tanesi

nur tanesi New Member

Doğum günün kutlu olsun canım..
    Buraya gelirken yolda kime rastladım dersin?.. Duymuş senin doğum günün olduğunu Tutturdu bende gidicem diye.. kıramadım onu, yanımda getirdim bende..kibar çocuk canım ,
    Yolda gelirken bir buketde çiçek aldı sana..

Buda benim hediyem.. fırsat buldukça dinlen iyice..Yalnız gözüm kaldı hediyende.. arada bende kullana bilirim dimi?.. Güle güle sallan..

Hayatında hep güzellikler olsun.. yeni yaşın kutlu olsun...

14. bermer

bermer Well-Known Member

Çok teşekkür ederim Nur tanesi, uzaylımı bayildim, hele salıncak... Nasıl güzel hediyeleri bunlar, çok beğendim... :) :)

15. ela86

ela86 Well-Known Member

bermerim doğum günün kutlu olsun canım kuzularınla ve kapakcığınla nice yıllara...iyi ki tanıdık seni yeni yaşın ve bundan sonraki yaşların dertsiz geçer inş :*

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Ondan sonra da perfect timing diye bir sey yok diyorlar kardesim..Bak dogum gününe yetistim..Bu da degilse daha ne olsun...

Yeni yasin kutlu olsun sevgili bermer... Gecmis kederlerin bir daha yasanmayacagi umuduyla, mutlulukla, saglikla...

Hindistan dolaylarindan senin icin gelsin... Cakma Pride and Prejudice...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ms9xmBn7Z-Y]Bride And Prejudice No Life Without Wife HD - YouTube[/ame]​

17. fatma20

fatma20 New Member

iyiki doğdun bermer iyiki seni tanımışım allah kuzucuklarınla mutlu huzurlu bir ömür versin

18. gülüm

gülüm Member

19. curium

curium Primus inter pares

mutlu yıllar canım.

bende arnavlıyorum seni. bak çiçekleri elimden kaptı ille kendisi teslim edecekmiş :D

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş