Mutlu Yıllar Çitlenbikk

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda zipper tarafından 29 Tem 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Sevgili Çitlenbikk,tam tarihten emin olamadım ama sanırım bugün doğum gününmüş.Güzel,gencecik yüreğe sahip ablamın yeni yaşını kutluyorum.Allah sağlık,huzur ve sevdiklerinle birlikte,mutlu zamanlar nasip etsin sana.O ince,nazik kalbin hiç kırılmasın,hep sevgiyle çarpsın canım ,doğum günün kutlu olsun :gül:

Gülen gözlerin hep aynı ışıkla parlasın canım

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=r0PACyO0TI0[/ame]

2. ela86

ela86 Well-Known Member

çitim hemşerim doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle sağlıkla nice yıllara...

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

İyi ki doğdun küflünün çıtırı güzel arkadaşım, dün yazamadığım için kusura bakma ama zaten okuyamazdın tatilde idin umarım bir günlük bu gecikme mi affedersin canım.

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Çitimin doğum günü kutlu olsun..
    Allah sağlık sıhhat ve huzuru cömertçe bol bol versin arkadaşım sana..
    Sıkıntı ve üzüntüyü ise hiç vermesin...

Gönlü güzel, iyi yürekli, hoş sözlü çitlenbiğimin allah ne§esini hep daim etsin..
    Mevlam bu güzel arkadaşlıktan bizleri hiç ayırmasın...
    Mutlu yıllar çitim.. seni seviyorum..

5. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

:gül: Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara çitlenbikk
    Umarım hayat hep mutluluk getirir sana bunu hak ediyorsun çünkü nice mutlu yıllara :gül:

6. fatma20

fatma20 New Member

umutlarının sevinçlerinin mutluluğunun hiç eksilmediği bir ömür dilerim
    canım doğum günün kutlu olsun

7. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Canım ablacım,
    Mutlu yıllar diliyorum sana. Allah sağlıklı, hayırlı, neşeli bir ömür nasip etsin. Gönlünden geçen herşey gerçekleşsin. Seni seviyorum :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zBJ-unqAMI8]Zeki Müren / Beklenen Şarkı - YouTube[/ame]

8. Doğum gününüz kutlu olsun Çitlenbikk,nice mutlu seneler dilerim :)

9. bermer

bermer Well-Known Member

Çitlenbikk'im doğum günün kutlu olsun canım benim, güzel yüzün hiç solmasın, kalbinden geçen dileklerin gerçek olsun, Nice mutlu senelere !

Biz seneleri saymıyoruz kafa kağıdındaki yaştan çok gönlündeki yaş önemlidir bence... Sen de benim 18,5'luk çıtırımsın benim.. :D :D ;)

Bu sanatçıyı çok severim, şarkıyı senin için söyleniyormuş gibi hissederek seçtim ona göre... :D :Lv::Lv::Lv::gül:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4]Belle, the original cast(Garou, Daniel, Patric) - YouTube[/ame]

Not: hızlıresim de bir problem var, resim yükletmiyor, senin için hazırladıklarım var, sonra ilave edebielceğim.. Çok öptüm... :) :gül:

10. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Citlenbikk...tüm sevdiklerinle nice mutlu yillar, nice mutlu yaslar diliyorum canim...iyi ki dogmussun :gül:

11. alkane

alkane Well-Known Member

Çitlenbiğim; yeni yaşında keşke dediğin tüm güzellikler seni bulsun, tatlı dilli arkadaşım benim:mjk: :Lv:

12. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Sevgili ciğerparelerim hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkürler, inşaallah sizlerle birlikte nice senelere ermek nasip olur sizleri seviyorum tatlı dilli canlarım. gittiğim yerde internet olmadığından ancak bu gün okuyabildim mesajlarınızı

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş