Mutlu Yıllar ELA86

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda zipper tarafından 30 Eki 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Forumumuzun sakin,sessiz ince ruhlu üyelerinden kendisi.Doğum günün kutlu olsun Ela,sevdiklerin ve sevenlerin her zaman hayatında olsunlar.Yeni yaşın sağlıklı,mutlu geçsin ve hayallerine bir basamak olsun inşaallah.Dilerim iyi niyetinin karşılığını fazlasıyla görürsün mutlu mutlu yıllar canım :)

tüyo aldımm :füü:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=R5Ltul_Kj5w[/ame]

2. nur tanesi

nur tanesi New Member

Güzel kardeşim, bir süredir bilgisayarım bozuktu...
    Ancak yapıldı ve ben siteye adım attığımda bu haberi aldım.... hemen koşar adım buraya geldim..
    Eğer bu gününü kaçırmış olsaydım çok üzülürdüm....

Yeni bir 365 sayfalık bir defter açıyorsun hayatına... açılan her sayfaya güzel anılar yaz..
    O kadar çok olsunki hayatındaki güzelliklerin, anlatacakların deftere sığmasın taşsın...
    Mutlulukla dolu nice güzel öykülerin olsun....
    Doğum günün kutlu olsun canım....

3. alkane

alkane Well-Known Member

Eloşum, yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin sana canım.:mjk: Seni hakeden insanlar olsun etrafında. Sevdiklerinle sağlık ve huzur dolu niye yıllar gör bitanem:):Lv::gül:

senin için gelsin:)
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk]Sting - Englishman In New York - YouTube[/ame]

4. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Ah nasıl isterdim bu konuyu açmak kardeşime. Candır o, her şeylerin en güzelini hak eden biri. Hep mutlu olsun istediğim. Hep yüzü gülsün dediğim. Özellerimdendir, çok sevdiklerimdendir. Sanal ortamın bana kattığı birkaç insandan biridir.

Nice nice yıllara biriciğim, kıyamadığım, dostum. Allah, hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin sana. :) Boyun kadar çocukların olsun, biscolata erkeğinin Fransız'ı gibi eşin olsun inşallah. :D Fransız olmasın ama. :D Romantizmin doruklarında dolaş inşallah. Dur, yine niyeti bozmaya başladım ben :D

Yüreğinden umudun, imanın eksik olmasın. Seni çoooook seviyorum, söylememe gerek yok biliyorsun. Pasta getirdim sana, şarkını sonra ekleyeceğim. İş yerinden şarkı ekleyemiyorum.

Mutlu yıllara canım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın, iyi ki yollarımız kesişmiş. Seni çok seviyorum, çok öpüyorum naif ve zarif, iyi yürekli, hem yüzü hem gönlü güzel arkadaşım. :mjk:​

5. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

oy oy benim kibar elacimin dogum gunuymus bugun , haber verdigin icin tesekkurler zip:Frnds:
    canim elacigim nice mutlu güzel yaslara :gül:dilerim yeni yasinla birlikte herseyi yoluna koyarsin ve istedigin herseye kavusursun :canim:
    dilerim herzaman mutlu olursun :gül:

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Elacım doğumgünün kutlu olsun.Sevdiklerinle birlikte upuzun yıllar dilerim.İyiki doğmuşsun.

7. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ela86 o bir yoldaş o bir canı pürüpak olan kalbi tertemiz olan yüzünede yansımış özel ve güzel bir insan ..... Burda kimsenin kalbini kırmayan gerçek hayatta da öyledir kesin bence ailesinin nazlısı benim çalışkan yoldaşım dır..... Her daim çizgisi aynı hiç bozulmayan yüreğiyle devamlı aramızda olan tatlı yoldaşım iyi ki varsın iyi ki bizimlesin..... Nice yaşlara nice güzelliklerle dolu günlere diyorum ..... İstediğin her şeye bir adım daha yaklaşmış olmanı huzurlu mutlu bir yaş geçirmeni dilerim..... Seni seviyoruz.....

8. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Mutlu yıllar

9. you max

you max Active Member

Hep sevdiklerinle kutlayacağın,güzel güzel anılarının birikeceği daha nice güzel yaşlar dilerim canım :) :canim: :Lv:

10. ela86

ela86 Well-Known Member

hepiniz cansınız canlarımsınız çok ama çok mutlu olsun çok teşekkür ederim hepinize elleriniz dert görmesin iyi ki tanıdım sizleri ve inş hayatımda hep beraber nice yıllar kutlarız sizleri seviyorum çok sağolun:mjk::canim::Lv:

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Ela´cigim...Dilerim yeni yasinda her sey gönlünce olsun...

12. curium

curium Primus inter pares

canım benim doğum günün kutlu olsun.

13. Begüş

Begüş New Member

Nice senelere :) Allah sevdiklerinizle beraber uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin.

14. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

heyyyy şarkılarını veriyorum:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8KO3CEMt-Lw]Shakira - La Tortura (Live) - YouTube[/ame]

o adamlan evlenicem. :D jsdahjh

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ONGK_6FVVmc]Kalbine Sürgün Feat. Ezo (Rafet El Roman) - YouTube[/ame]

Mutlu yıllara canıma.

15. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

doğum gnün kutlu olsun canım nice sağlıklı ve mutlu yaşlara

16. fatma20

fatma20 New Member

elacığım güzel arkadaşım kendin gibi güzel bir hayat yaşamanı allahtan diler doğum gününü kutlarım

17. meleksi

meleksi Well-Known Member

musmutlu yıllar canım..

18. bermer

bermer Well-Known Member

Ela'cığım hakedilmiş mutluluklar yaşayacağın güzel bir gelecek diliyorum senin için...

Yaş dediğin nedir ki yılların birikmesi, sen sevgiler biriktirdin ve biriktirmektesin gönüllerde...

[​IMG] ;) :$ :cool: :Lv: :gül: [​IMG]

Ruhunu okşayacak, kalbini titretecek, mantığının uyuşacağı bir aşkla dolu heyecanlı günler yaşayacağın yeni bir yılın olsun, yeni yaşında...

Doğum günün kutlu olsun, mutluluk yoldaşın olsun !

Bak bunu seni gülümsetsin diye özel seçtim, izle lütfen... :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bILcP_SmqVY]Dostana - Desi Girl Feat. Priyanka Chopra - YouTube[/ame]​

19. sevdem

sevdem Well-Known Member

canım sevdiklerinle uzun ve hayırlı bir hayat geçirmen dileğiyle

20. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Mutlu yıllar Elacığım, daha nice senelerde birlikte olmak dileklerimle...

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş