Mutlu Yillar firem

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda vişne bahçesi tarafından 5 May 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

iyiki dogdun biricik firem :Lv::gül:
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=a3MgQqT3uHY]The Penguin Song Happy Birthday - YouTube[/ame]

canim firecim dogum gunun kutlu olsun :Frnds:bundan birkac yil once bir arkadasima aaa netten arkadasmi edindin ben hayatta yapmam demistim:eek:ff: bana bu sozu yutturdugun icin ,benim sikayetlerimi dinleyip-ki belki inanmayacaksin ama ben asla sikayet etmem- beni cektigin icin, asla nasihat vermedigin icin ,o berbat skci hastalik surecinde hasta yatagimda canim sklmasin diye bana hediyeler yolladigin icin ,beni surekli guldurdugun icin cok tesekkur ederim canim arkadasim :Frnds:birisi bana hic tanimadigin bir insan senin icin önemli insanlardan biri olcak dese gulerdim kesin :Lv:canim iyi ki dogmussun iyiki beni bulmussun :canim:
    buarada ozgur ve jesicam sizede tesekkurler sayenizde fire gibi bir arkadasim oldu :)

2. bermer

bermer Well-Known Member

Doğum gününüz kutlu olsun Fire ! Sizi burada Vişne bahçesi ile olan tatlı atışmalarınızdan tanıdım... Aranızda kurduğunuz diyaloğu izlerken tenis maçı izler gibiydim, Vişne ne dedi, Fire nasıl cevap verdi diye... Bazen oh bu sayı dedim, bazen de iyi karşıladı servisi diye, gülümsettiniz beni... Özel bir arkadaşlığınız var, Allah bozmasın diyorum... :)

Fire, yeni yaşınızla beraber hayata karşı direnciniz artsın diyorum, artık seveni sevmeyeni ayırt edecek olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum, size özel hissettirecek insanlarla beraber olmanızı ve mutlu kalmanızı temenni ediyorum.. Doğum gününüz kutlu olsun ! :)

Mutlu yaş günleri olsun!

Not: Natur ben hala bu nike alışamadım benim için siz Vişne bahçesi'siniz, lütfen bana darılmayın... :D

3. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bermer bende alisamadim malesef:'(mecbur kalmasam asla degistirmezdim cok seviyordum o nickimi cunku :kzgn: zaten ben hala visneyim :)

4. curium

curium Primus inter pares

içten yorumlarıyla kendini sevdiren, paylaştığı kitaplarla başkalarını sevindiren, kıymetli küflülü,

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, arkadaşların unutmadığı bir ömür geçirmeni, mutluluğa uçarak ulaşmanı, hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı dilerim.

Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

5. zipper

zipper quae nocent docent

Hımm ocak 1 de firenin doğum gününü kutlamıştım diye hatırlıyordum ben,ama Özel kalem müdürü bizi yanıltmış anlaşılan :)Her yazısını merakla okuduğum kitap paylaşımlarındaki gang notlarına deli gibi güldüğüm,inanılmaz bir ilham perisi ordusuna sahip,(trafik sıkıştığında aklına gelen fikirleri hepimiz biliyoruz :füü:) arada oyunlarda karşılaştığımız,jesica'nın dostu,vişne'nin biricik Firesi..Doğum günün kutlu olsun ,uzakların sana yakın olduğu bir yıl olsun ,sevdiklerin her zaman yanı başında olsun,mutlu yıllar:gül:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=daGcpvxPbCo]John Mayer - Shadow Days - YouTube[/ame]

Adele'le aynı gün doğduğunu biliyor muydun:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0]Adele - Someone Like You - YouTube[/ame]

veeeee

http://www.kuflu.com/kutlamalar-taziyeler/105190-dogum-gunu-kulubu-5.html#post1341262

6. ela86

ela86 Well-Known Member

mutlu yıllar fire
    yüreği geniş bir insansın bize emek verip kocaman yüreğinle paylaşımlar yapıyorsun iyi ki varsın doğum günün kutlu olsun sağlıkla nice yıllara.....

7. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Mutlu yaşlar Fire, yeni yaşın mutluluk ve sağlık geçtirsin sana... paradan hiç bahsetmiyorum o zaten hepimizde çok var:zuhaha::zuhaha:

8. you max

you max Active Member

Doğum gününüz kutlu olsun fire,daima sevenleriniz ve sevdiklerinizle birlikte gün gün mutluluğunuz artsın.Nice mutlu yaşlara :)

9. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi ki doğdun fire..yeni yaşın kutlu olsun..:D

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyiki doğdun Fire.
    Dünyada eşsiz bir güzellik varsa oda kalbindedir. Hayatının bundan sonrası
    kalbinin güzelliği kadar güzel geçsin.
    doğum günün kutlu olsun canım.

11. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Mutlu Yıllar!...

Umarım sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve neşeli bir ömür sürersiniz. Nice nice senelere...

Bütün dualarınız kabul olsun.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xdXiUrl8u0g]Yeter Ki (Zeynep Casalini) - YouTube[/ame]

12. eun sung

eun sung Well-Known Member

doğum günün kutlu olsun biz küflü kızları olarak yaşımız hep 17.5 ile 18.5 arasında dolanıyor sen kesin 18.5 oldun nice huzur mutluluk dolu yıllara gelen yıl isteklerini paylaşımcı gönlüne göre versin .... İyi ki doğdun.....

13. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Çook teşekkür ederim herkese

Azıcık paranoyok bir aileye sahibim, onlardanda bana geçmiş sanırım ,mesela babam asla dışarda bize adımızla hitap etmezdi başkaları öğrenmesin diye,bende resmi olmayan hiç bir yere doğum günümü yazmam o yüzden bir ocak yazılmıştı.:$

uzun yazan ama aslında gerçek hayatta uzun konuşmayı sevmeyen bir insan olarak,duygulardan söz etmeye sıra geldimi galiba onda da az konuşan biriyim ,ama söylemem lazım ki gözlerim doldu sağolun

Aslında doğum günü kutlamalarım perşembeden başladı Jesica ile perşembe günü kutladık çünkü buralarda olamayacaktı,dün arkadaşlarımla bugün ise ailemle.Küçük yaşımdan beri doğum günlerimden yana şanslı oldum, en küçük olmanın galiba iyi yanlarından biri bu :zuhaha:

Aslında resmi olarak 35 ten sonra kutlamama kararım vardı,dorukta bırakmak en iyisi.:'(

38 i tamalayıp 39 dan gün aldığım bugün hayatla ilgili beklentim yok ,bir ara beklentilerimi boğdum daha rahatım.Galiba huzur en büyük dileğim .Rabbim hepinize ve banada huzur nasip etsin .Tekrar herkese çok teşekkür ederim :gül::gül::gül::gül:

Vişnem naturum çatal karam ,galatasaraylım, sen konuş ben hep dinlerim:Lv:

14. filizi

filizi Active Member

Yeni Yaşınızda, Hayatın Tüm Güzellikleri Sizin ve Sevdiklerinizin Yanında Olsun...

Nice Mutlu Yıllara...:gül:

15. alkane

alkane Well-Known Member

Doğum günün kutlu olsun Fire.:gül:Sevdiklerinin hep yanında olduğu, sağlık ve huzur dolu bir hayat dilerim sana.Herşey gönlünce olsun:):Frnds:

16. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili fire sağlık mutluluk,huzur ve şanslı bir ömür geçirmen dileğiyle
    nice yaşlara

17. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

mutlu yıllar fire :)

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş