KÜFLÜ.COM Aradan geçen 5 sene,onlarca üye ,gelenler,gidenler ve kalanlarla büyüyüp kocaman bir site haline gelen Küflü'nün yeni yaşını kutluyorum.Daha nice seneler,aynı amaçla ve buraya yüreklerini katan herkesle çok daha büyüyeceğine gönülden inanıyorum.Emeği geçen herkese de kendi adıma teşekkür ediyorum,hayatıma bir çok önemli insanı kattı çünkü bu forum..İyi ki doğmuşsun ve iyi ki varsın Küflü :gül: Tüm forumdaki arkadaşların da yeni yılı güzelliklere vesile olsun inş.Mutlu seneler
Kuflu.Com artık demlenmiş bir çay gibidir ve umarım arkadaşlık dostluk ortamımız hiç son bulmaz... Bütün arkadaşlarımıza dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sonuçta buranın bir veya iki sahibi yok bütün kuflu dostlarının yeni yılı güzellikler getirsin hep beraber mutlu olalım...
küflüm nice yıllara hep birlikte inş hep böyle olur ve ayrılamayız burasını seviyorum iyi ki beraber nice uzun yıllara......
iyiki burdayım iyi ki sizleri tanımışım.hepinize sonsuz sevgiler,hep birlikte nice mutlu yıllara küflü dostları
kuflu ailesinin bir üyesi olmaktan çok mutluyum,daha nice mutlu senelere inş.yeni yılınız kutlu olsun...
Burada olduğum için çok mutluyum,benim için çok değerli insanların hayatıma girmesine vesile oldu küflüm Bu samimi ortamımız hiç bozulmadan nice seneler birlikte olalım inşallah. Buraya emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Biz hepimiz burada olmaktan acayip mutluyuz. Ailecek severek takip ediyoruz Böyle güzel bir ortamda, sizin gibi güzel insanlarla nice güzel yıllara inşallah. İyi yıllar küflü ailesi