Mutlu Yıllar Küflü ve Hoş geldin 2014

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda zipper tarafından 31 Ara 2013 tarihinde açılan konu

1. zipper

zipper quae nocent docent

KÜFLÜ.COM

Aradan geçen 5 sene,onlarca üye ,gelenler,gidenler ve kalanlarla büyüyüp kocaman bir site haline gelen Küflü'nün yeni yaşını kutluyorum.Daha nice seneler,aynı amaçla ve buraya yüreklerini katan herkesle çok daha büyüyeceğine gönülden inanıyorum.Emeği geçen herkese de kendi adıma teşekkür ediyorum,hayatıma bir çok önemli insanı kattı çünkü bu forum..İyi ki doğmuşsun ve iyi ki varsın Küflü :) :gül:

Tüm forumdaki arkadaşların da yeni yılı güzelliklere vesile olsun inş.Mutlu seneler :)

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Kuflu.Com artık demlenmiş bir çay gibidir ve umarım arkadaşlık dostluk ortamımız hiç son bulmaz... Bütün arkadaşlarımıza dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sonuçta buranın bir veya iki sahibi yok bütün kuflu dostlarının yeni yılı güzellikler getirsin hep beraber mutlu olalım...

3. ela86

ela86 Well-Known Member

küflüm nice yıllara hep birlikte inş hep böyle olur ve ayrılamayız burasını seviyorum

iyi ki beraber nice uzun yıllara......

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyiki burdayım iyi ki sizleri tanımışım.hepinize sonsuz sevgiler,hep birlikte nice mutlu yıllara küflü dostları

5. dolunay

dolunay Active Member

kuflu ailesinin bir üyesi olmaktan çok mutluyum,daha nice mutlu senelere inş.yeni yılınız kutlu olsun...

6. alkane

alkane Well-Known Member

Burada olduğum için çok mutluyum,benim için çok değerli insanların hayatıma girmesine vesile oldu küflüm:) Bu samimi ortamımız hiç bozulmadan nice seneler birlikte olalım inşallah. Buraya emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

7. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Birlikte nice mutlu yıllara küflü.

8. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Nice güzel yıllara küflü'm. :)
    daha dün gibi ne çabuk geçiyor ömür, zaman..

9. Orbital

Orbital New Member

Biz hepimiz burada olmaktan acayip mutluyuz. Ailecek severek takip ediyoruz :D Böyle güzel bir ortamda, sizin gibi güzel insanlarla nice güzel yıllara inşallah. İyi yıllar küflü ailesi :)

10. bukito

bukito Well-Known Member

nice yıllara küflü...

11. ezgezen

ezgezen Member

Mutlu yillar ve uzun sure birlikte olma umuduyla kuflu.com..

sevgiler

Bu Sayfayı Paylaş