Mutlu Yıllar NUR TANESİ

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda bermer tarafından 13 Nis 2013 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Doğum Günün Kutlu Olsun Nur Tanesi ! :Lv:

Yeni, yepyeni bir yaş var önünde... Sevgiyle keyifle yaşamanı dilerim, her bir günün diğerinden daha güzel geçsin canım...

Şarkı söylemeden olmaz...;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ft0JtGMQMac]HAPPY BIRTHDAY SONG[/ame]

2. curium

curium Primus inter pares

3. fatma20

fatma20 New Member

iiki doğdun nur mutlu yıllar

4. zipper

zipper quae nocent docent

Forumun muhabbet kuşu O...Hepimize uğrar,hatırımızı sorar,kendi gibi parıltılı hediyeler bırakır.İçindeki iyi niyeti ,hayata karşı neşeni hep muhafaza etmeni diliyorum.Sana her şeyden önce sağlık,sonra huzur ,sonra sevdiklerinle geçireceğin mutlu bir ömür diliyorum arkadaşım,iyi ki küflüde karşılaşmış yollarımız:canim::canim:nice senelere...:gül:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=suIfH-55big]Ezginin Günlügü - Kücük Hanimin Sarkisi - YouTube[/ame]

5. Emma

Emma New Member

Mutlu yıllar nur tanesi
    (en güzel benim pastam)

6. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum ailenizle sevdiklerinizle :)

7. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Mutlu Yıllar Nurtanem, iyi ki varsın iyi ki bizlerlesin....

8. you max

you max Active Member

Nur tanem,bugün senin günün...
    Dileklerin,hayallerin,umutların hep gerçekleşsin inşallah :)
    Yüzündeki gülümsemen hiç solmadan ailenle ve sevdiklerinle mutlu ve nice yaşlar dilerim....:Lv:

İyiki doğdun :)

9. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Aman da bugün benim nur ablamın doğum günüymüş :) Canım benim, inşallah sevdiklerinle, evlatlarınla, eşinle, beraber çok çok mutlu, sağlıklı, tatlı, neşeli, huzurlu bir ömür sürersin. Allah, bütün dualarını kabul etsin benim temiz kalpli ablam.

Mutlu yıllar! Doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın sen, iyi ki doğmuşsun :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xEb87JQ9CKQ]Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s1KS6sAJfNk]Esin Engin - SEN BİR MELEKSİN - YouTube[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=23rXWRRrgQo[/ame]

sana da bu olmazsa olmazdı :D

rabba veeeeeee

"I love you damn it" nur abla (anladın sen)

:mjk: :mjk:

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

aaaaa Akşamdan kutlamalara başlamışsınız,
    Ne kadar çok sevindiğimi ve mutlu olduğumu anlatamam.
    Gözlerimin önünde bulutlar toplandı. Yağmurlar her an yağdı yağacak.

Eşim çocuklarla sürpriz hazırlamış. Minicik elleri ve kocaman yürekleriyle hediyelerini ve çiçeklerini verdiler. Çok duygulandığım nokta ise nasıl bu kadar gizli tutmayı başardılar.
    Benim çocuklarım ne zaman bu kadar sır saklar oldular.
    Hiç belli etmediler, hissettirmediler. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştık.

Ailem ve arkadaşlarım telefonla aramaya başladılar.
    Bunun yanında sizlerinde güzel dileklerinizi duymak çok duygulanmama sebep oldu.
    Hepinizin hediyesi ve dilekleri çok güzel. Çook teşekkür ederim her birinize.

Biliyormusunuz benim internet ortamında hiç doğum günü kutlamam olmamıştı.
    Bu ilk oluyor. Benim için ayrı bir yeri olucak ve asla unutmayacağım.

Şimdi gitmem gerekiyor. Çırağanda yer ayırtmış eşim. Hazırlanmam lazım. Anca yetişirim.
    Şaka şaka çırağan kim biz kim?..

Sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Siz benim başıma gelen en güzel şeylerden birisisiniz.
    Sizi çok seviyorum. Her şey için teşekkür ederim.

11. ela86

ela86 Well-Known Member

nar tanem nur tanem bir tanem doğum günün kutlu olsun cancazım

12. eun sung

eun sung Well-Known Member

Benim birtanecik narım nurum mu doğmuş bugün ablamın doğum günüyle aynı zamana denk geldin canım .... Allah o güzel kalbine göre neşe dolu sevgi dolu sevecenlik dolu musmutlu yıllar ve bir ömür versin inşallah .. Her daim hatırlanmanın güzelliğini yaşatmışsındır bana ben seni seviyorum tüm kalbimle can arkadaşım hep aramızda hep bizimle ol.. O kalbin her daim huzur içinde olsun ....

İYİ Kİ DOGDUN........

Bu bir roportaj sayılır ama arnavın çok şirin bir hali var o kısım için paylaşıyorum seninle ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SPJove0ouII]Arnav ACTS FUNNY for Khushi in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 18th July 2012 - YouTube[/ame]

sevgimin çiçeklerde dil bulmuş hali...

Gittiğin dağlar bile her daim böyle renkli cıvıl cıvıl olsun...

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Nurcum doğum günün kutlu olsun.İyiki doğmuşsun.Sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Sevgiler.

14. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Nur abla, doğum günün kutlu olsun. Upuzun musmutlu yıllar senin olsun, inşallah :)

15. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Güzel yeni bir yas diliyorum nur tanesi ....Dogum günün kutlu olsun...

16. Emma

Emma New Member

Nurcuğum koş yetiş pastalar elden gidiyor​

17. sevdem

sevdem Well-Known Member

mutlu yıllar
    hayırlı ve uzun bir ömür geçirmen dileğiyle

18. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili nur doğum günün kutlu olsun,bizi her daim hatırladığın gibi senide hatırlayıp sevenlerin çok olsun ailenle ve sevdiklerinle huzurlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim. iyi ki burdasın iyi ki senin gibi sevecen tatlı dilli bir arkadaşım var.çok mutluyum çok, nice güzelliklerle dolu yaşlara

19. filizi

filizi Active Member

Sevgili Nur'cum Yeni Yaşın Kutlu Olsun !!!
    Yaşamın Tüm Güzellikleri Hep Seninle ve Sevdiklerinle Birlikte Olsun...

20. angel333

angel333 New Member

Mutlu yıllar canımm :Lv: Yeni yaşın kutlu olsun :gül:

Bu Sayfayı Paylaş