Mutlu Yıllar ZİPPER

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda curium tarafından 19 Nis 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. curium

curium Primus inter pares

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara…

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cy5jw4rWt8o]2013 Yılının En Güzel Doğum Günü Şarkısı - YouTube[/ame]

üflemeden dilek tutmayı unutma ;)

pastanı ellerimle yaptım. hazır olanlar kadar güzel değil. ama baştan sona curiumun mutfağından :)

içinde özel bir şarkı var sadece senin için ;)

ve ben...

çayları söyledim pierre loti' de seni bekliyorum.:gül::gül:

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Zipperim, canım kardeşim mutlu yıllar çocuklarınla eşinle güzel bir hayat diliyorum sana kocaman öpüyorum seni....

3. ekabir16

ekabir16 New Member

Zipper mutlu yıllar. Uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

4. alkane

alkane Well-Known Member

Seviyorummmmmmm ülennnnnnnnnnn:Lv::Lv::Lv:​

Canımmm doğum günün kutlu olsun bitanem.Anacının ellerinde öpüyorum,seni dünyaya getirdiği için.Eşin ve evlatlarınla sağlıklı,mutlu ve huzur dolu uzunnn bir hayatın olsun canım benim :mjk: :canim::Frnds:​

Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş..​

sen benim için öylesin...:Lv:​

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=aT8sPcvp8hM"]NESRİN SİPAHİ - ARIM BALIM PETEĞİM - TÜRKAN ŞORAY - YouTube[/ame]​

5. fatma20

fatma20 New Member

doğum gününü kutlar ailenle mutlu huzurlu bir yaşam sürmeni temenni ederim:D

6. zipper

zipper quae nocent docent

forumun hangi yerine bakacağımı şaşırdım o yüzden bu kadar geciktim EVEETTTTT BAŞLIYORUUMMM

7. zipper

can ablammm,çok teşekkür ederim:Lv: ne güzel yürekli ne şahane bir kadınsın :füü: :canim:

8. zipper

ekabircim hörmetler:saygilar: çok teşekkür ederim bilmukabele inşaallah:gül:

9. zipper

Alkaneemmmm ,can kuşumm ..yüreğimden yüreğine yollar olan kadınn:Lv: ben de ulleeyynnnn:D:D

sen de öylesin ,biliyorsun hep de öyle kal canım ,o filmi ve o şarkıyı ne çok severim bennn çok teşekkür ederim güzelim:Lv::gül:

10. zipper

çok teşekkür ederim fatma, aynı temenniler benden de sana gelsin:gül:

11. bermer

bermer Well-Known Member

[​IMG][​IMG]

Kuşum, tatlım Zipper'in, dünyayı enerjisi ile şenlendirmeye başladığı gün gelmiş... :) :Lv:

Düşündüm de yüz yüze gelmeden bu kadar yürek yakınlığı duyuyorum, bir de bir araya gelsek ne olur ? :D :füü:

Zipper'ciğim, hayallerinin ötesinde tüm dileklerin gerçek olsun, gönüllerin içinde saklı kalmış duyguların çağlasın, seni seven ve sevecek olan herkesin yüreği, seninle olmanın mutluluk izleriyle dolsun... :Lv::Lv::gül:

Ailenle, çocuklarınla mutlu ve sağlıklı bir yaşamın olsun... :gül:

Gelen her yaşın ağırlığını değil, yumuşaklığını ve naifliğini yaşamanı temenni ederim. Doğum günün kutlu olsun Zipper, enerjin ve ışığın hep parlasın ! :gül::canim::gül:

Ben bu çiçekleri çok severim, güneşi çok severler, tatlım sen benim için Küflü'nün güneşi oldun... :D

veee son zamanlardaki tercihim Bollywood'dan biraz müzik olmalı dedim ki hani biz bir araya geldikte senin doğum gününü böyle kutluyacağız varsaydım :D :D (son gelende admin oluyor canım, yeter uleen bu bollyden diyerek...: zuhaha: :zuhaha:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nGA1qHat6g0]Aankhen Khuli Hoo - MOHABBATEIN - Full Version - YouTube[/ame]

ama ben sori bori diyerek devam ediyorum.. partiye senle.. ;) (ben kırmızı sariliyim canım, hani kocasınca durdurulmaya çalışılan, sen açık turunç sarili olan, şu tatlı göbecik ona göre :)) (şiişt çaktırma admini de kattık sonra aramıza, valla bizden iyi oynuyor di mi :zuhaha: :zuhaha:)

Bole Chudiyan | Kabhi Khushi Kabhie Ghum | *HD* KAREENA HRITHIK KAJOL SHAHRUKH JAYA AMITABH - YouTube

12. zipper

oyy angelinamm oyy bermerim bermerimm :Lv:
    gözüm dolu dolu okudum hem güldüm hem ağladım..her bir güzel dileğin için sonsuz teşekkürler ,o şirin pastacıklar için de.. seninle benim enerjimiz küflüyü sallar gibime geliyor:füü:
    senin neşe veren ışığının yanında benim lafım mı olur,asıl küflü güneşi sensin canım benim :canim:

veeeee adminde ne marifetler varmış yavv ,sesi dansından daha güzel bence:füü::zuhaha::zuhaha:

Wooaavvvv diyorum o admindeki duruş ,o endam nedir öyle ,adam safi karizma bakışlarıyla ezdi bizi :cool: :D yalnız fark ettiysen giderken 3 numaralı bakışıyla baktı bize :Höyyt banlarım sizi bakışı :p :D

gecenin şu saati kıpır kıpır ettin içimi:D neşen hiç bitmesin bermerim:mjk:

13. Emma

Emma New Member

Zippercım ben biraz geç kaldım kutlamalara,
    kusuruma bakma
    Sana ailenle mutlu, huzurlu, sağlıklı koskocaman bir ömür diliyorum
    Doğum günün kutlu olsun...

Bu da sana özel tasarlanmış kolyen canım

14. sevdem

sevdem Well-Known Member

canım dogum günün kutlu olsun....
    hayırlı ve uzun bir ömür geçirmen dileğiyle...

15. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

:Lv:Mutlu ol zipperim yeni yılda da .. yüzünü görmeden içinin güzelliğine vurulduğum kankim ..enerji kaynağım..feyz aldığım ustam

Ekli dosyalar:

16. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Aman da bugün zipin doğum günü müymüş? :D Canım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle, hayırlı, huzurlu, sağlıklı, neşeli bir ömür geçirmeni dilerim. Bütün duaların kabul olsun canım :) İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Mutlu yıllar...

İş yerinde olduğum için hediyelerimi ekleyemiyorum :( Öğle arasını bekleyebilirdim ama kutlamamı geciktirmek istemedim. Daha sonra hediyemi ekleyeceğim :) Öpüyorum.

17. ela86

ela86 Well-Known Member

mutlu yıllar canım sevdiklerinle birlikte nice güzel sağlıklı yaşlar senin olsun hayat hep gülen yüzüyle baksın sana öpüyorum iyi ki doğdun

18. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere güzel insan :) :gül:

19. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

:gül:nice sağlıklı mutlu yaşlar arkadaşım bizlerle birlikte
    seni seviyorum canımcım

20. zipper

Emmacım özel pastama da o şahane kolyeye de bayıldım,çok teşekkür ediyor ve bilmukabele diyorum:canim:

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş