Mutlu Yıllar Zipper

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda Pl1 tarafından 18 Nis 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bu arada ben erken kutlamaya başladım kızlar Zipper'in doğum günü asıl 19 Nisan ...

3. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Erken olmuş evet :p
    Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah sevdiklerinle sevenlerinle:gül::gül:

4. zipper

zipper quae nocent docent

Ablaa şaşırttın benii :D Senin bu erken kutlamaların meşhurdur canım benim teşekkür ederim ahhahh gülüyorum şu anda :D :mjk:

Şarkılar için ayrıca teşekkür ediyorum,sen de unutulacak kadın değilsin PLmm ve ben de seni seviyorum :Lv:

5. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara

6. zipper

Teşekkür ederim Özgür, sen de sevenlerinle mutlu bir hayat yaşarsın ins. :)

7. zipper

Teşekkür ederim Çitimm hep beraber inşallah :gül:

8. alkane

alkane Well-Known Member

Canım arkadaşım, sağlık ve huzur hiç hayatından eksilmesin :) evlatların ve eşinle hayırlı uzun ömürleriniz olsun inşallah :) Doğum günün kutlu olsun :gül: İyi ki seni tanımışım, şu fani dünyadaki kazançlarımdan biride seninle kız kardeş olmak :mjk: dilerim uzun yıllar beraber oluruz. Seni seviyorum :canim::Lv::Lv:

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Belki farklı yerlerde,belki farklı duruşlarda,belki farklı hayat görüşlerindeki insanların , her şeye ve bütün zorlamalara rağmen , hala birarada yaşayabilecekleri umudumu kaybetmemem gerektiğini düşündüren insanlardan birisin biliyor musun zipper? Her ne kadar sanal ortamda da olsa seni tanıdığıma seviniyorum..
    Yeni yaşın sana ve tüm sevdiklerine mutluluk getirsin.

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

Aramızda çok yaş farkı olmamasına rağmen hep kendimden daha olgun ve mantıklı bulmuşumdur seni... olaylara bakışın ve sevgi dolu gönlünden dünyaya açılan pencere iyilik ve güzelliklerle dolu... fikirlerin ve yorumların her zaman benim için önemli olmuştur.. Hep bu pencereden dünyaya ve bizlere bakmaya bakmaya devam et..

Senin dünyaya gelmene sebep olan anne ve babandan allah razı olsun..
    Yeni yaşın hayırlı olsun.. Hayatta yoluna her zaman doğruluklar çıksın, güzellikler peşini hiç bir zaman bırakmasın..

11. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Zipperim Zeynebim doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle birlikte daha nice nice mutlu yaşlar dilerim.İyiki doğmuşsun. (bu mesajı 19 unda yine oku :D )

12. dolunay

dolunay Active Member

doğum günün kutlu olsun.hayallerinin gerçekleştiği,mutluluğunun katlandığı ve sevdiklerinle bir arada olduğun mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara :)

13. Uygu

Uygu New Member

Doğum günün kutlu olsun güzel insan.
    Evlatlarınla,ailenle ve tüm sevdiklerinle nice nice güzel yarınlar düşsün ömrüne

14. bermer

bermer Well-Known Member

Zipper, Doğum günün kutlu olsun, gönlüne hep baharlar doğsun, ailenle huzur ve sağlık içinde uzun, çok uzun yıllar yarın endişesi olmadan bir ömür sürmeni dilerim.

Çocuklarının meslek sahibi olup yuva kurduklarını göresin inşallah...

Tablette copy paste bile yapamıyorum, yolu varsa da öğrenemedim... Şarkın borcum olsun tamam mı ? :) :)

15. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Mutlu yıllar! Doğum günün kutlu olsun canım :) Sevdiklerinle güzel, sağlıklı, hayırlı ve bereketli bir ömür dilerim. İyi ki doğmuşun :) İyi ki yollarımız kesişmiş. Ne diyorlar "sanal ortam" ın (sevmiyorum da bu lafı :) ) bana kattığı değerli insanlardansın. Seviliyorsun tarafımdan. Öptüm.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nVgK42rFxwU]Kayah & Bregovic - To nie ptak - YouTube[/ame]​

16. you max

you max Active Member

Zeynebim canım...Mutlu,huzurlu ve sağlık dolu nice yaşların olsun inşallah :)
    Dilerim yüzün hep gülsün,neşen hiç eksik olmasın canım.Ailen ve sevdiklerinle hayatın her zaman "yüreğinin güzelliği" gibi geçsin...:gül:
    İyi ki tanımışım seni ve iyi ki varsın ! Doğum günün kutlu olsun :Lv::mjk::mjk:

17. zipper

Alkanemm,canım arkadaşım ,kardeşim sen zaten biliyorsun söylememe gerek yok;iyi ki varsın ,hep ol inşallah :Lv:

Anonim; Gerçekten ve samimiyetle seviliyorsa bahsettiğin farkların bi önemi kalmıyor bence,ben de iyi ki tanımışım diyorum sizleri,rengime renk kattınız :gül:

Nurtanem; Nartanem nurtanemm çok teşekkür ederim canım,bazen o kadar mantıksız ve çocuk oluyorum ki o bahsettiğin kişiyle alakam olmuyor.Güzel yüreğine sağlık onlar senin güzel görüşün :)

Sblimmertimm;Dileklerin için teşekkür ederim sibelimm,mesajı tam 19 kere okudum :D

Dolunay; Çok teşekkürler Dolunay,bilmukabele diyorum sözlerinize :)

Uygu;Hoş geldin ,çok teşekkür ederim arkadaşım unutmamışsın :)

Bermer;Her duana amin Bermer,çok teşekkür ederim,hepimiz evlatlarımızın güzel günlerini görecek kadar uzun sağlıklı bir ömür sürelim :)

Little; Little bebeemm,amiin diyorum teşekkür ederim çok çok,bilmukabele canım :mjk:

Youmax; Canımm,amin inşallah,sen de kalbinin güzelliğinde bir ömür yaşarsın dilerim sağlık ve mutlulukla :mjk:

iyi ki doğmuşum ben yaa :D hepinize teşekkür ederim mutlu ettiniz beni,siz de olun inşallah :gül:

18. ela86

ela86 Well-Known Member

zipim canım iyi ki doğmuşsun nice güzel sağlıklı huzurlu ve bizimle yaşların olsun inş seviyorum seni canım doğum günün kutlu olsun :*

19. fatma20

fatma20 New Member

iyiki doğdun zipper allah ailenle mutlu huzurlu günler versin

not:kusura bakma biraz geç oldu

20. curium

curium Primus inter pares

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş