Bugun forumumuzun bir melegi doğmuş. :Lv: İyi ki doğmuş yoksa meleksiz kalırdık :füü: Musmutlu yıllar'a beraber'ce :gül:
Söyledikleri ve icraatlarıyla eninde sonunda beni delirtmeyi başaran yegane insan Forumdan tanıştığım sınırlı sayıda arkadaş, kardeş, dostların en değerlilerinden... Doğum günün kutlu olsun kardeşim Arkadaşlarınla dostlarınla ve tabiiki bizimle nice mutlu uzun ömürler dilerim
:dil::dil::dil::zuhaha::zuhaha::zuhaha: Dinsizin hakkından imansız gelirmiş hesabı admınım :füü::füü::füü::füü::füü:
Şöyle bakıyorum da bir senede hiçbir şey değişmemiş :'( Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu senelere :gül:
çok sağol Özgür . Gerçi pasta kesemedık ama Ramazan malum Ama bayramda çifte kutlama yapıcagıma söz aldım . ))))))
Mutlu,huzurlu bir hayat ve kocaman bir kütüphanen olsun Tuğbacım Herşeyden önce gönlüne göre bir bölüm omanı ve iş hayatına jet gibi atılmanı diliyorum. Hayata karşı her zaman dik ve güçlü olman dileğiyle...
canım arkadaşım dostum iyi günümz kötü günümüzde asla dostluğumuz sınanmadı :canim: senınle cok seyler paylastık dıle kolay sanal alemde uzun soluklu dostluk kurmak ve bunu ılk gunku gıbı yasatmak cok zor kalbının zengınlıgı paylasımcı ruhun tum sanal alemdekı e kıtaplar da cok ıyı bılınıyor baskalarını sevındırdıgın gıbı ozel hayatındada sen mutlu ol inşallah istediğin meslekte basarıyıla ılerlemenı canı golunden dılerım canım senı sevıyorum dostum :canim: nice senelere biz sevdiklerinle sağlıkla:Frnds: ramazan sonrası istediğin pastayı elimle yapıcam kutlamamız artık ozamana
YıldızlıAtlas Mutlu,huzurlu bir hayat ve kocaman bir kütüphanen olsun Tuğbacım Herşeyden önce gönlüne göre bir bölüm omanı ve iş hayatına jet gibi atılmanı diliyorum. Hayata karşı her zaman dik ve güçlü olman dileğiyle... Her birinizin güzel dilekleri için yürekten teşekkür ederim. :canim: İnşallah daha nice doğum günlerimizi KUFLU ailesi ile birlikte kutlamak temennisi ile :gül::gül::gül::gül::Lv::Lv pasta olayını unutmam ama Serra :füü::hih