Burcum, Üçüzüm Doğum Günün Kutlu Olsunnn.. :gül: :canim: İyi ki Varsın ve İyi ki Hayatımdasın Bi'tanem.. :^^: Nice Sağlıklı, Mutlu ve Bol Kitap'lı Senelere.. Hep Beraber Olmak Dileğiyle, Seni Çok Seviyorum Kardeşim... :Lv: :mjk:
burda da kutlamadan gitmeyeyim bari yoldaşım benimm nice doğum günlerine inşallah (tabi hepsi benle olsun) hmm daha fazla bir şey demiyorum anladın sen onu
Doğum günün kutlu olsun Burcu. Bizimle birlikte nice mutlu senelere.. Bu yıl da her istediğin herşeyin olması dileğiyle. Daha musmutlu yıllara.
Yaaa Geç Kaldımmm ff: Önemi yok artık , D O Ğ U M :gül:G Ü N Ü N:gül: K U T L U :gül:O L S U N ! Seni Çok Seviyorum İkiz, Birlikte Kardeşçe Yıllara :canim: Pasta Sevmediğin Aklıma geldi, Al sana ve Kuflu'ye Çikolata Şelalesi! :gül:
hep güzel günler gör fıstığım yeni yaşın sana mutluluk getirsin ve sen hep yaşlanmak iste yüreğin gibi güzel,kendin gibi samimi,içten insanlarla yaşlan iyiki doğdun!
İyi ki doğdun tatlım, nice senelere.. Bol kitaplı, çok çok tatlı günler geçir inşallah sevdiklerinle..