musmutlu yıllarrr sanaaaa musmutlu yıllarrrr sanaaa :glmsm2: bu klasik kutlama ben iyiki doğdun demiyeceğim sana iyiki varsın diyeceğim çünkü doğmak yetmiyor iyi bir insan, sevilen bi insan olmak için var olmak gerekiyor kendi hayatında ve başkalarının hayatında. var olduğun için iyiki diyorum canım sevdiklerin ve sevenlerinle musmutlu günler ve yıllar görmen dileğiyle doğum gününnnn kutlu olsun :glmsm2: :glmsm2: :glmsm2: buda pastan kendi photoshopumla yaptım çabuk üfle mumları malum küresel ısınma var bide senin mumların ısıtırsa göremeyiz o musmutlu yılları :glmsm2: :glmsm2: :glmsm2:
Ne desem bilemedim. Senin gibi bir ablam oldugu için çok sanslı olsam gerek. Ama her duvar bazen hasar görüyor. Bende fazlasıyla alındım, haklısın. Özür dilerim abla. ...İyi doğdun. İyi ablamsın. İyi ki varsın. İyi ki olucaksın hep. Ps. yok resimli yapamadım Affet, borcum olsun. Yeni harddisk alır almaz ödücem söz mck.
Nice Yıllara Teyze. . . Anannem iyiki dovurmuş seni.İyiki varsın.Doğum günün mübarek olsun. Bu pasta Buda hedaye !!! (üstelik açıklamasıda var !!!)
Çok mutlu mesut bahtiyar oldum Nedesem bilemedim şimdi başta sevgili kada'm benim erkek yanım dogmuşum iyi ki yoksa kim olcaktı baş belan Reyhanım sevgili kardeşim olur tatsızlıklar ama geçer hepsi gönüller bir olduktan sonra neler geçmez ki Tezesinin yakışklısııı çok begendim hediyemii iyi ki bacım dünyaya getirmiş seni Ve tanıyan tanımayan diğer arkaaşlarada teşekkür ederim. :$
Mumu üflerken dilediğin hediyeyi seç(ben olsam mutluluğu seçerdim), sonra aşağıdaki hediyeyi aç, Mutlu yıllar... Daha mutlu yıllar geçirmeniz ümidimle...