[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J357JtOzyGc]YouTube - Noir Desir- Le Vent Nous Portera[/ame] Türkçe şarkı sözleri; korkmuyorum yoldan görmek lazım, tadına varmak dalgalanışlar belimizin oyuklarında ve güzel olacak her şey burda taşıyacak bizi rüzgâr... Devamını Gör mesajın büyük ayıya ve yarışın güzergâhı kadife bir an hiçbir işe yaramasa da alıp götürecek rüzgâr yok olacak her şey ama taşıyacak bizi rüzgâr sarılmalar ve kurşunlamalar ve bizi delik deşik ed...en şu yara sarayı başka günlerin dünün ve yarının taşıyacak onları da rüzgâr genetik omuzlarda kromozomlar atmosferde galaksilere giden taksiler ve uçan halımı alıp götürecek rüzgâr yok olacak her şey ama taşıyacak bizi rüzgâr ölü yıllarımızın şu hoş kokusu şu kapını çalabilecek olan sonsuz kaderler birini tutuyoruz ve elimizde ne kalıyor? alıp götürecek rüzgâr deniz yine yükselirken ve herkes hesaplarını yeniden yaparken ben senin tozlarını götürüyorum gölgemin kuytularına taşıyacak onları da rüzgâr yok olacak her şey ama taşıyacak bizi rüzgâr