ölümler var gecemi saran sessizliğin içinde yalnızlık var yıldızları seyrederken bir ay saçtığı ışığıyla sanki ben burkuk burkuk hıçkırık geliyor karanlığın içinden kulağıma bir serap gibi düşüyor gözlerimi kapattığımda masmavi denizin üstünde sen beyaz gelinliğinle o melek yüzün offf diyorum ya sevgilim ölümler var sessizliğin hükmettiği gecenin içinde kulağıma dolan çığlıklar bedenimi okşayan nemli rüzgarlar birde hayalin var masmavi denizi seyrederken geceye sessizce kapanan gözlerimin arkasında ölümler var sensizliğe kapanan gözlerimde sevgilim ölümler var ölümler sokakları adımlıyorum içimde tarifsiz bir sızı dudaklarım titriyor ne soğuktan nede ayazdan gece durmuş sanki yıldızlar kaybolurken sanki deniz mavi ışıltısını kaybediyor ay ışığı uykuya dalarken şimdi toprak daha sıcak geliyor hayalin bile gözlerimden kaçarken sevgilim işte dertlerimle başbaşa geceye son mektubu yazarken hayalde olsa beyaz gelinliğinle o melek yüzüne dalarken ölümler var sevgilim gece bile beni terkederken işte ben diyorum ki sevgilim ölümler var gecemi sensiz saran sessizliğin içinde hayalimde bir sen birde bu bedeni kabul eden toprak var sessizce geçip giden hayatımın içinde sevgilim of of of ölümler var sensizliğe kapanan gözlerimde ölümler var ölümler var ölümler var sevgilim