Say ki hiç sevmedim seni Hiç titremedim üstüne Farzet hiç olmadım ben Şu an da seni düşünmüyorum Sana yazılmıyor bu şiir Öyle say,geç.. Ten' inin gülümseme saatleri Ten' imin yaşlarla sevişme vakti Unut gitsin,düşünme bile.. Çıkar bir yerden kokusu bu yüreğimin yangının Hiç aldırma,uzaklaş hatta, Nasıl sa canını acıtıyor varlığım Acıma.... Ama susma da,konuş arada İyi de, sen:? de. Görüşürüz sonra de Kısaltabildiğin kadar kısalt kelimeleri Ama susma... Sen sustukça susuyorum sana Bilme ama,söylemedim say,görme,okuma,duyma Umursama hatta,gül geç. Neyse de,kendine iyi bak de,hoşçakal de Ama susma.. Kusma konuşurken sevgi sözcüklerini Soğuk davran,kötü söyle, Ama susma.. Başka biri var de,aşığım de,mutluyum de Ama susma, Sen susarsan ben pus'arım Aşk' a..
… Sokak lambalarının evsahipliği yaptığı Kimsesiz çocuklar Umutlarını Lambada uçuşan kelebeklere saklarlar .. Her gece ölürler ve her sabah yeniden doğarlar.. Ben senin beni sevme umudunu Gözden kaybettiğim bir kelebeğe sakladım.. Öldü mü doğdu mu Bilmediğim…
Merhaba diğer yarım ; Sesin sesime değdiğinde , gecenin Aşk' a ayrılan penceresinden gizlice,adın karıştı adıma Ressam oldum ben,sana anlatmadım tabi.Süpriz olsun istedim. Gelirsen bir gün, gör şaheserlerimi, şaşır istedim. Cam buğusu ressamı oldum ben,duydun mu hiç ? Adını değişik şekillerde yazıyorum buğulu camlara. Dikey,yatay,italik. Bazen bir kalp içinde,bazen adımın yanında,hatta ve hatta gözbebeklerine başharflerimizi yazıyorum. Bütün bunlardan haberin yok,biliyorum.Söylemiyorum sana bilerek.Hisset istiyorum.Başaramadığın şu hissetmek var ya,ondan.Bu şehirde senden sonra çok değiştim ben.Hiçbir şeyde sen yoktun önceleri,fakat herşeye seni inşa ettim tırnaklarımla,parmaklarımla,kalemimle. Var ettim seni yeni baştan anlıyor musun ? Gözlerini çiziyorum,yazdığım şiiri bakarak okuyorum ta içine. Çekmiyor gözlerin gözlerimden kendini. Sus demiyor şiirin orta yerinde.Bitinceye dek ayırmıyorsun gözlerini gözlerimden. Tuhaf değil mi ? Sende bulamadığımı camdaki sen de buldum ben. Kendi eserimde buldum,seni orda buldum ben. Gidiyorum demiyor biliyor musun ? Bitti demiyor,konuşmuyor vedaya dair bir tek cümle... Anlayabiliyor musun beni bilmiyorum. Şimdi geliyorum desen gelme diyeceğim sana.Gelme !! Ben böyle mutluyum. Sen' deyim işte.Seninleyim. Artık seni sevebilmem için sana ihtiyacım yok. Seni yaşatabilmek için böyle hergün yeniden,benim olarak,bana ait olarak , Kendime ihtiyacım var , yalnız. Kırılmadın umarım bana. Bu satırlar bir Aşk yanılgısı sonrası okunacak yüreğine , kendin tarafından. Hem de satırı satırına.Aynen benim gibi yap olur mu ? Böylesi en iyisi.. Kırıcı olmuyorsun veya kırılmıyorsun. Kaybetmiyorsun , Ağlamıyorsun ...