P. C. Cast - Tanrıça Serisi 1 - Deniz Tanrıçası

'Kitap tanıtım' forumunda Nerissa tarafından 9 May 2010 tarihinde açılan konu

1. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

25. doğum gününü dairesinde tek başına geçiren Hava Kuvvetleri Teğmeni Christine Canady tek bir dilek diler: Hayatında birazcık sihir olmasını… Biraz fazlaca şampanya içtikten sonra, bir çılgınlık yapar ve bir tanrıça çağırma ritüeli düzenler.

Hayatının daha az sıradan olacağını ummaktadır, ama büyünün gerçekten de işe yarayacağını hiç düşünmemiştir!

Deniz tanrıçası gece evi serisinin yazarı p.c. cast'tan tutkunu olacağınız yepyeni bir seri tanrıça serisi'nin birinci kitabı deniz tanrıçası “Kim bir tanrıça olmak istemez ki?.. Buradaki ilginç aşk hikâyeleri keskin karakterler ve zekice diyaloglarla dolu.

” Romantic Times “Deniz Tanrıçası kesinlikle bu zamana kadar okuduğum en farklı fantastik romans.
    Başından sonuna kadar, sürprizlerin hiç sonu yok. Kitapları o kadar keskin ki bir çocuk gibi imkânsıza inanma payı bırakıyor. Çok sevdim!”
    Sharon Sala

Fantastik tutkunlarının büyük zevk alacağı bir kitap.” Christopher Moore “Aksiyon dolu, eğlenceli, fantastik bir eser. P.C. Cast klasik fantastik öğeleri unutamayacağınız bir hikâye içinde işlemiş.
    Kesinlikle tavsiye ediyorum.”
    K.D. Wentworth

“Eğlenceli, seksi… ilginç diyaloglar var. İyinin kötüye, modern kolaylıkların eski kültüre karşı savaşında bir parça Güzel ve Çirkin'i andıran bu seri sizi büyüleyici bir fantastik dünyaya taşıyacak.
    ” Romance Reviewer

2. Tuana

Tuana <b>p!yaN!sSt</b>

Kitap çıktı mı?? Ya da ne zaman çıkacak??

3. BBurcu

BBurcu <b>Kitapkolik</b>

11 Mayıs yani yarın çıkıyor olması lazım, öyle denmişti.

4. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

seri romanları okumak çok keyifli oluyor ama devam beklemek oldukça zor. bunu zaman çarkı serisinde dorukta yaşamıştım. her yeni çeviride hazine bulmuş gibi oluyordum. en mantıklısı seri tamamlanmadan başlamamak ama kahretsinki bazı seriler dayanılmaz cazibeli. umarım bu seride öyledir. teşekkürler.

5. Tuana

Tuana <b>p!yaN!sSt</b>

hmm tamam:))

6. bibidibaba

bibidibaba New Member

7. evedallas

evedallas New Member

Kitabı yeni bitirdim.Gerçekten çok güzeldi.Farklı bir konusu vardı..Hiç beklemiyordum doğrusu ama beni okuduğuma pişman etmedi..Mitoloji'nin ağır bastığı ki benide bu cezbetmişti,bir kitaptır.Kesinlikle çok şaşıracaksınız ve çok seviceksiniz..

8. aysel98

aysel98 New Member

sağol

9. kübra

kübra New Member

sağol

10. sinem41

sinem41 New Member

sağol

11. the

the New Member

teşekkürler severek okudum