Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Malzemeler: 3 Adet Patlıcan Sıvı Yağ 1 Tatlı Kaşığı Margarin 1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti 1 Adet Küçük Doğranmış Havuç 1/2 Su Bardağı Bezelye Bikaç Adet Tane Karabiber 1 Diş Dövülmüş Sarmısak 1 Adet Defne Yaprağı 2 Adet Maydanoz Sapı Fesleğen Tuz 1 Çay Kaşığı Kekik 1 Adet Domates HAZIRLANIŞI : Sıvı yağı kızdırıp,patlıcanları içine atın.Kızarttıktan sonra ortadan ikiye ayırın.Margarini eritin.Etleri yağa alıp,kavurun. Havuçlar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın. Kızartılan patlıcanların içini oyup,harcı doldurun.Üzerine kekik serpin. Domatesleri dilimleyip,patlıcanların üzerine kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dk pişirin.Fırından alıp, üzerine bezelye serpip,servis yapın.