(aç aç aç ritm) I garip fiillerle nakşediliyor müstesna paranoya üşüyeceksin biliyorum. al kucağımı ya da uzat ellerini sesime orada senin için; kırılmış şehirler görünce kırmızı kar gelen aklına,kuşlar orada senin için; kir rutubet orada senin için; bir inkara düşen göç mevsimi ve sebebini bulacaksın. orada sevişirken ölen karıncalar bulacaksın... uzat ellerini sesime bak kefensiz kuş ölüleri düşürdüm sana diyaframımdan... II sana savruluyorum... eksik cevaplarımla,yağmurun hızına dair ve sarkık mum kokularımla. ben bu kokunun arkasından hep dudaklarım bükülü kalıyorum ... şahidimdir,hüznüme sarılan karabasanlar şahidimdir,gölgeleri giydiren sırlarım. III derin hışırtılarla nakşediliyor müstesna paranoya muhteşem hatalar buldum gökyüzüne dair sustum! hükmen yenik bir hece,bilançosunu yükseltti burnumla söylediğim yalanların. olmadı! yüzümden düşen müptezel cinayetleri örtbas edemedim sevgilim ben bu suçu ayağımla işledim biliyorum, hiçbir özrü yok! IV derisini diktiğim kırgın trajedilerde müebbet değil gece sancılarımda yer edinen iktidar münakaşalarının dert olmadığı gibi yüzümdeki çizgilere. rüzgarın tadını saklayıp,deniz kokmamız gibi... yırtık dudaklarıma değince teninin sıcaklığı, dilime dağılan tuz oranı. ve dişlenmiş izmaritler gibi dişlenmiş düşler... iltica ettim alt dudağına ya ölürsem? V bütün yalanlarımı yak sevgilim! karın boşluğuna düştüğüm menzillerin şerefine bütün yalanlarını yak burnumun... sen koy bu yangının adını. biliyorum, hiçbir özrü yok kendine has kafiyelerin ... VI avucumun içinde senden ayrı aldığım her nefese süzülen çingene büyüsü... bu sancıdan haberin olsun için uçmasın kuşlar. ve on iki- den sonra öp düşlerimi, göğsümde uyuklasın adına gebe şehirler... VII ben sana bağışlandım sevgilim dağınık saçlarıma sabıka kaydı ister misin? (tık tık tık kozmik ritm) fragaria vesca