Malzemeler 4 adet yufka Yufkaların arasına: 1 su bardağı eritilmiş margarin 1 su bardağı süt Pırasalı iç için: 400 gr pırasa 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay bardağı sıcak su Tuz, Karabiber Pırasalı iç hazırlamak için, yıkadığımız pırasayı ince ince dilimiyoruz. Bir tencereye koyduğumuz zeytinyağını ısıtıp üzerine salçayı ekliyoruz ve biraz kavuruyoruz. Üzerine pırasaları ekleyip, pırasalar hafif yumuşayana kadar kavurmaya devam ediyoruz. Son olarak tuz ve kararbiber ile lezzetlendirip üzerine sıcak suyumuzu döküyoruz ve altını kısıp kapağını kapatarak, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Bu sırada margarini eritip soğutuyoruz ve süt ile karıştırıyoruz. Yufkaların birini tezgaha serip bir fırça yardımıyla her tarafına margarinli karışımı sürüyoruz. Daha sonra yufkayı tam ortadan katlayarak bir yarım daire elde ediyoruz. Tekrar her tarafına margarinli karışımı sürüyoruz. Yarım dairemizi tekrar ortadan ikiye bir çeyrek daire oluşturacak şekilde katlıyoruz. Elde ettiğimiz yarım daireyi 4e bölüyoruz. Her bir üçgenin geniş kısmına hazırladığımız içten bir kaşık koyup, rulo yapıyoruz. (Sigara böreği yapar gibi fakat kenarlarını içeri kıvırmıyoruz) Tüm yufkaları bu şekilde sarıp, hazırladığımız börekleri yağlı kağı serili bir fırın tepsisine diziyoruz. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 Cye ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.