Malzemeler 3 yumurta (oda sıcaklığında) 1 kare bitter çikolata(80 gr) 1 su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı elenmiş un yarım paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 1 kahve fincanı portakal suyu 1 kahve fincanı ayçiçek yağı Yapılışı Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Un, kakao ve kabartma tozunu birlikte eleyin. Yumurtaları şekerle birlikte krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. (7-8 dakika) Portakal suyu,ayçiçek yağı, unlu karışım ve portakal kabuğu rendesini ekleyip en düşük ayarda karıştırın. Eritilmiş bitter çikolatayı da ekleyip yine en düşük ayarda karıştırın. 26-28 cm çapında yağlanmış teflon tepsiye dökün. 175 derece fırında pişirin. Fırından çıktıktan 5-10 dakika sonra, kenarlarını yuvarlak uçlu bir bıçakla gevşetip, ters çevirerek servis tabağına çıkarın.