Tarama Dzida75 Düzenleme Ser_reS LİNK Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. ayşekoç canım bu kitabı sana ithaf ediyorum okumadım daha ama dzida komik keyıflı bır bd olduğunu söyledi umarım beğenirsin bir konuya açıklık getirmek ıstıyorum arkadaşlar ceyti arkadaşımın kitapları için etıketten dolayı okunamıyor dıye ozelden mesajlar aldım o etıketlerı mecburen yapıyoruz kendını bılmez kı bız kım olduklarını gayet ıyı bılıyoruz .. burda paylasılan kitapların içerisinden isimlerimizi silip kendi taramaları ve kendi duzenlemelerı olarak gosterıyorlar.. biz kitapların başka yerde paylaşılmasına karşı değiliz. öyle olsak herkesin rahatça ulasabildiği bir sitede kitapları açık link vermeyiz kitabın içinden isim silip sokakta bulduk diyenleredir lafımız başkalarına ahlak dersi verirken yalan söylemeyin sizin yaptığınız şekilde aynen cevap verebılırdım ısımlerınızı sılıp sıze ait kitaplarınızı paylasırdım bende ama karakter ve onur meselesı tenezzul etmem... bu yuzden arkadaşlar bdler artık etıketlı olucak sız rahat okuyun dıye 3 gündür kitaplarla ugrasıyorum etıketı nasıl göz yormıcak sekılde kıtaplara eklıyebılırım ve calanlar etıketı sılemesın dıye şimdi herkese keyifli okumalar:saygilar: edit yukardaki yorumumu okudumda ah ah :kz: peşimizden aylardır ayrıldıkları yok onlarda olmayan bir kitap eklesekte hemen çalma peşine düşseler diye hala bekliyorlar :kz: o kadar etiket koyduk kar etmedi sevgili bolly ve yuki_zero arkadaşlar etiketi çıkarmakla cok uğraşmıslar keske soyleseydınız bakın ben etıketsız verıyorum ıcınde ısmım bıle yok buyrun rahatça calın utanmayın artıklarımızla beslenen zihniyet sizi alkışlıyorum bukadar düştüğünüz için:sak sak:
Dzida canım seçimin için teşekkürler,kapaktan keyifli bir kitap olduğu anlaşılıyor. İkinizide ellerine sağlık. Ayşeciğime ithaflar az gelir Ser_reS'in yazdıklarına katılıyorum. Fazla söze hacet duymuyorum. Herkes çiğliğiyle kalır...
arkadaşlar emek gerçekten çok bunu kendımı veya tarıyan arkadaşlarımı ovmek ıcn demıyorum arsıv yapan vardır dıye rahatca bdlerı saklamanız ıcın boyut kucultmekle ugrasmam enaz 1.5 saat yukske boyutlu pdf formatında yapmam yaırm saat toplamda enaz 2 saat duzenlemem tarayanın tarama vaktı en ıyı ıhtımalle bır saat bana ulastırması boyut ılk duzenlenmemıs halı yuksek olduugndan 2 3 saat dusunun verılen emeği bır bd 6 7 saatte ortaya cıkıyor bır suru lıste yaptık daha bır suru kıtapta gelıcek amacımız sadece herkes okusun ama burda emek verenlerın emegının hıce sayılması bunu yapanlara denılecek cok sey var ama degmez.. neyse umarım bu etiketlı halını begenırsınız aynen ımzamda dedıgım gıbı herkes kendı attıgı camura bulasır .. tınkerbel arkadasımdan cok guzel eskı bdlerı yakında lıstede olucak bız aynen içten paylasımlarımıza devam
Serrescim her fırsatta söylüyorum yine söyleyeyim bu kitapları tarayıp bizlerle paylaşmak çok büyük bir fedakarlık. Sadece teşekkür edip kitabı indiriyoruz ama emin olun aslında hepimiz farkındayız ne emekler sarf ettiğinizi. Tekrar teşekkür ediyorum. Senin nezdinde paylaşım yapan tüm arkadaşlara da teşekkürler.
kalikcim kıtapları alıp etıketlerı sılenler senden benden cok daha ıyı bılıyor nasıl emek verıldığını .. nasıl bır emekle haızrlandığını ozelden etıketle ılgılı yazı atanlar ıcın acıkladım .. etıketten dolayı umarım daha mesaj almam bıraz zorlanıcaz okurken arkadaslar ama okadarda olsun artık mecburen keyıflı okumalar canım ve komık bır bd oldugu ıcın bol kahkahalar