Sara Craven – İngiliz Güzeli / Italian Husbands Serisi 20. kitap 2007/07 – Tek kitap Orijinal Adı: The Count’s Blackmail Bargain (2005) Tarama: Clondike Düzenleme: Ser_reS Yakışıklı İtalyan Kont Alessio Ramontella için, kadınları baştan çıkarmak nefes alıp vermek kadar doğal bir eylemdi. Alessio yaşamını 2 temel kritere göre sürdürürdü. İlki başarı ve tatmin garantisi, ikincisi de bütün ilişkilerin gizliliği ve tarafların karşılıklı rızası ile yürütülmesi. Ve sonra Alessio masum İngiliz güzel Laura Mason’la karşılaştı. Baştan çıkarıcı, tatlı ve dokunulmaz. Alessio bir karar vermek zorundaydı: Laura’yı, teslim oluncaya kadar insafsızca elde etmeye çalışmalı mıydı? Çok yazarlı Italian Husbands Serisinin 20. Kitabı. Liste uzun olduğu için buraya aktarılmamıştır. Tamamlandığında Sevgili Karawolf’un seri listeleri üzerinden diğer kitaplarla da bağlantı kurulacaktır. Konu itibariyle bağımsız okunabilen kitaplardır. Bazı kitapları emeklerinden faydalandığım arkadaşlara armağan etmeye karar verdim. Bu kitabı da Sevgili Yelken'e armağan ediyorum. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Ön Yorum: Bu kitabı Judith McNaught kitaplarından çok önce okumuştum. Adam İtalyan soylusu ve günümüzde geçen bir konu olmasına rağmen aynı Judith McNaught’un 19. Yüzyıl romanlarında genelde olduğu gibi adamın metresi ile birlikte olduğu bir sahneyle başlaması onu anımsatıyor.:füü: kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
ön yorum merak uyandırıcı duzenleme ve temızlıkten vakıt buldugumda okucam yoksa catlarım nasılmıs kıtap merak ettım emeğimize sağlık canım
ön yorumda judith mcnaught adı geçince hemen okudum ve evet serres in dediği gibi merak uyandırıcı emeğine sağlık çok teşekkürler clondike
Yok, onunkiler kadar hareketli değil, yanlış anlaşılmasın. Sadece başlayış biçimi onu anımsatıyor. :$