Yarın sabah yüzümü de yıkamayacağım donum fanilam leş gibi oldu hele tırnaklarım uzadı kesmeye üşeniyorum biri sevabına çişimi de ettirse! Başım dönüyor içim sıkılıyor ha bire bu dünyada pırıl pırıl şeyler vardı hani cümbüşler vardı kahkahalar vardı hoşbeşler vardı hepsi peşine takılıp gitti mi ne? Anlamam o kadar incesini sen yanımdayken yaşamak güzeldi işte bana maşallah derlerdi ne iyisin derlerdi neysem neyim kime ne! Kırtiplim ,bomboğum, esiriklinin biriyim dünya yıkıldı altında kaldım sanki anlaşılan bu birisinden kazık yedi diyorlar sen gitmeseydin de keşke... Et sevmezdim ya, inadına cızbız köfte yiyorum küfür ediyorum sokaklara tükürüyorum nerde o efendilik, kılı kırk yarmalar adam sen de! tokalaşmalarla merhabalarla da ilişiğim yok işımış İstanbula bayılırdım bir vakitler yaz bitecek diye ödüm kopardı şimdi hepsi bilmem neyime? Ya büsbütün yitirsem seni ölsen ya da başka erkeğe varsan sana dokunamasam sesini duyamasam bırak allasen insanı deli etme! Odayı mürvet hanım derleyip topluyor temiz pak bir lokanta buldum sözde sağa dön olmuyor sola dön olmuyor geceleri önümüzdeki salıya gel bari... Metin Eloğlu