Ser_reS doğmuuuuş :)))

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda hilal tarafından 15 Şub 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

365 sayfalık bir öykü daha başlıyor...
    Her güne bir yaprak sakla...
    Her yaprağa bir öykü sığdır, mutluluk de adına...
    Nice güzel öyküler senin olsun..
    İYİ Kİ DOĞDUN :canim:

2. runaway28

runaway28 New Member

Canımmmmm Nice mutlu senelereee... İyiki doğdun iyiki varsın.. Senii çokkk seviyorum biliosun demiii(içindeki nuriye ye rağmen) Ben resim arayıp siteye girmeye çalışırken hilal benden hızlı davranmışş... Tekrar ii senelere canımm

3. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

doğum gününüz kutlu olsun Serres. :gül:

4. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Doğum gününüz kutlu olsun Yeni yaşınız bol mutluluk getirsin :)

5. Akajha

Akajha Member

mutlu yıllar

6. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

canım benım cok teşekkür ederım:canim:
    mesajın cok guzeldı umarım yenı bır macera olan 365 gune ıyı guzel şeyler sığdırırım:canim:
    sevdıklerımle beraber:Frnds:

7. pinkhornet

pinkhornet New Member

Doğum günün kutlu olsun bitanemmm nice nice seneleree inşallahh şükürler olsun seni yaradana:)...Lazkopat, güzel huylu,gerçek dost olan samimi erdemli kardeşim benim..Yeni yaşın sana hayırlı ve güzel şeyler getirsin..Hastayımmm iki gündür yatıyorumm canımıniçi onun için yoktum kocaman öpüyorum seniii

8. Ser_reS

benı sevıyormusun bır daha düşünn:zuhaha:
    7 24 basının belasıyım :zuhaha:
    erken kalkan yol alır once davransaydın:kzgn:
    ıcımdekı nurıye bayılıyorsun:cool: bılıyorum :)
    bende senı cok ama co ksevıyorum gercek dost ahde vefalı arkadasım:canim: beraber nıce senelere:Frnds:

9. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Ser_reS hayat maceranda her daim sevdiklerinle olman dileğiyle mutlu yaşlar diliyorum.:gül: iyi ki doğdunda bize bd tarıyorsun:D hilal'in pastasına bayıldım. aslında sana değil annene birşeyler almak lazım bugün.seni doğuran anneyi tebrik ediyorum senin doğum günün vasıtasıyla.. ben doğum günlerinde doğanı değil doğuranı kutlarım(kendimde anne olduğumdan mıdır nedir.çocuklarımız bizim hayatımızın en muhteşem hediyesi çünkü)
    iyi yaşa bugün bolca pasta ye ve fazla tembellik yapma kitap taramaya devam et canım:D:D:p
    eh bende akşam ekleyeceğim bd yi sana ithaf ediyorum o zaman.doğum günün şerefine...:sak sak:

10. Ser_reS

cok teşekkür ederım
    ve içtenlikle dilerim kı yenı yasımıda kufluyle kuflenerek gecırıyım;)
    cok sagol :canim:

11. Ser_reS

canım benımm senı varya senııı cok sevıyorum fıstıgım
    smıleyler cıkmıyor ama ben sana dırek canlı canlı sevıncımı ıfade edıcem bulusmamızda:)
    cok gecmıs olsun benım bıtaneme bende bı kacgundur hastayım ama yıkılmadım ayaktaym bdlerle bogusmaktayım :D

12. SaDeM

SaDeM New Member

Ser_reS.jpg
    O soğuk 15 Şubat günü evimize güneşinide getirdin.. Yumuk yumuk ellerin, kavgaya hazır çatık kaşların, ve şipşirin tombiş yanaklarınla ''Hey ablalarım artık ben varım! Beni de aranıza alın ve çok sevin yoksa yersiniz yumruğumu.. '' tavrınla hayatımıza girdin.. :D Hoşgeldin tatlı belam hoş geldin atom karıncam hoş geldin 15 Şubat Faciam :) Seninle bir ömür buna razıyız, senin takılıp sendelesen de, düşmene sebep olan taşa uçan tekmeni atıp :D yine koşmanı, o sağlam duruşunu, kalbinin güzelliğini kısacası KARDEŞİM OLMANI ÇOK SEVİYORUM.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Ser_reS.. Seni şartsız koşulsuz sevecek olan küçük ablan.. :Lv: :canim: ​

13. Ser_reS

canım ıcten mesajın ıcın nasıl tesekkur edıyım ben sımdı sana:$
    bende arkadaslarımın annelerını once tebrık eder hatta hedıye bıle alırım ..
    annem adınada tebrıgı alıyım :)
    bend e bugunun anısına bd eklıcektım ama geceden berı sıtede sorun var bende kendıme ıthaf edıcem:zuhaha:
    hedıyen ıcn cok tesekkur ederım canım arkadasım:canim: bu gazla ben bd duzenlemeye devam;)

14. Ser_reS

off abla naptınn yaaa duygusal moda soktun sımdı benı:eek:ff: harbı dogdugum an cekılen resmım sen dıyınce farkettım sımdıkı halım :p
    canım ablam ıyıkı sızın kardesınız oldum yoksa sız 3 tatlı ablaya cadılık eden bır kardesınız olmucaktı:p
    herzaman koşulsuz bırbırımıze destek:Frnds:
    senı aılemı sonsuz desteğinizi herşeyinizi sevıyorum ıyıkı doğmuşum gerçekten:Frnds:

15. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Canım bnm b..d kolık kardeşim doğum gunun kutlu olsunn,,,,,ğittikçe yaşlanıyorsun ama biz senı kırış kırış halınlede sevıoz :D

16. aysekoc

aysekoc New Member

Doğum günün kutlu olsun canım aradaşım.

17. Ser_reS

tuba yavrucum ben kımım bılıyorsun dımı:kzgn:
    lazkopat lazrail ofkopat ofrail !! bd kopat ser_res!!!
    gorustugumuz an son gorucegın benım yuzum olucak cunku o yuzden guzel bı kafa yıcen:kzgn:
    gosterıcem ben sana ınsanın senın gıbı dostu varken dusmana ne hacet:zuhaha:
    ama herseye rağmenbende senı canına susamıs bu halınle bıle sevıyorum bebişim:Frnds:

18. runaway28

runaway28 New Member

içimizde en cesur sen çıkmışsın fıstık biz bu bdkopattan korkup konuşamamıştık:zuhaha: sen konuş be kim tutar seni :sak sak:

19. Ser_reS

co ksagol canım arkadasım kıtap dostum:canim:
    runı !!! anlasıldı hepınız bır olup benı 15 subat katlıam gunum ılan ettırmeye calısıyorsunuz.!!!
    ofıs baskın hıyyaa huyytttt anladın sen onu !!!
    bıttınız hepınız bıttınız...!!!

20. runaway28

runaway28 New Member

ofisi taşıyoruz hatta şehir değiştiriyoruz sen zahmet etme adreste yok artık msndennnnnn msneeee görüşürüz. tabi bu taşınma işinin senin bana msnde sorduğun en sevdiğim ölme yöntemleriyle falan kesinlikle alakası yokk yani emin ol yok yani zaten ocakta yemeğim vardı bi süre görüşemezsek anlayış gösterirsin eminim:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş