____________Bir Dize Düşmüyorsa Yalnızlığıma.... Nefesine yabancı bir bebek gibi “Düşüyorum Zeynep Kamil’den” “Kadıköy’ün avuçlarına” Ve bir bebek gibi büyüyorum “Kuşlar ve düşler”in kanatlarında Kaç gün geçiyor, Kaç gece yitiriyor kendini bilmem Önünde mi, ardında mıyım zamanın? “Hazır rüzgar da varken” “Aynalı şiir”ler yazıyorum __________suların aynasına Ve; “Bir imge düşürüyorum...” dudaklarımdan Tut diyorum, yakala...! Ve “Sakın Düşürme...! “ Terliyorum Temmuz sıcaklığında, Ağustos güneşinde üşüyorum Ve sanrılar içinde haykırıyorum _________________çığlık çığlığa “Bu ateş daha ne ki...? “ Dilerseniz isyan deyin adına... “Çırağan’da çerağını yakıyorum gözlerinin” “Tutuştuğuna göre içimde sular” Herhalde “İstanbul yanıyor içimde..” Şiiristanımda geziniyorum “Şuramdalığını” alıp “sol yanıma” Kah ağlıyor,kah üşüyor dallarım. Bir bakıyorum; “İncisi” oluyorsun “içimin” “Gönlümün istiridye kabuğundaki” Bir bakıyorum; “Gözlerimde İstanbul tütüyor Burçlarında sen...” .......... Tam “ben yokum artık,biz varız “ diyeceğim, “Bir güz yağmuru düşüyor saçlarına” “Adını koyamadığım..” hala...!