Diğer Adları: ストロボ・エッジ Kategori: Manga Tür: Shoujo, Dram, Romantik Cilt Sayısı: 10 Bölüm Sayısı: 36 + 6 Ekstra Mangaka: Sakisaka Io Yayımlanma Tarihi: Temmuz 2007 - Ağustos 2010 Dergi: Bessatsu Margaret Konu: Hayatında daha önce aşkı tatmamış olan Ninako, okulun gözde erkeklerinden olan, sessiz ama kibar Ren’i tanıdıkça, gerçek aşkın ne olduğunu görmeye başlar. Fakat Ren’in zaten uzun zamandır bir ilişkisi vardır. Her şeye rağmen, Ninako, bu tek taraflı aşkın tüm acılarına katlanmaya razı mı olacaktır, yoksa diğer kızlar gibi ilk engelde vazgeçmeyi mi seçecektir? Ayrıca, bu aşk gerçekten tek taraflı mıdır? Yoksa, Ren’in kalbinde ufak kıvılcımlanmalar mı başlayacaktır? Çeviri: Sladhaugd:saygilar::saygilar::gül: Düzenleme: Murderotica:saygilar::saygilar::gül: CİLT 1 CİLT 2 CİLT 3 CİLT 4 CİLT 5 CİLT 6 CİLT 7 CİLT 8 CİLT 9 CİLT 10// Cilt 10 için Alternatıf Atori Çeviri ve Fansub ARİGATO :Lv:
Her yaştan insanın keyifle okuyabileceği bir manga bence. Aşk, sevgi, dostluk, arkadaşlık gibi kavramların çok ince ve zekice ne olduğunu, olması gerektiğini güzel güzel anlatıyor karakterleri aracılığıyla. Ninako (özellikle) ve Ren çok hoş tipler, çok şirinler aynı zamanda çok gerçekler. Sanki gerçekten yaşanıyor gibi okuyor insan mangayı. Kesinlikle okumayanlara öneririm. Paylaşımın ve emeğin için çok teşekkürler Nerissa. Videosunu eklemeden geçemeyeceğim. Belki ilgilenenlere bir fikir verebilir ve de çizimlerin güzelliğini görebilirler diye bir kaşık bal niyetine... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=PaoEP6Tc&feature=related[/ame]
cilt 1 alternatıf :MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service cilt 2 alternatıf: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service Burdan dene cnm :saygilar::gül:
Bu manga yıda çok severim herşeyden olan güzel bir shoujodur ellerin dert görmesin nerissa teşekkür ederim
müdavim oldum buraya bakmadan geçemiyorum .... severim çizikli şeyleri çizgi film yada dergiler ahhhhhh ah ne günlerdi lorel hardy ler okurduk harçlıklarımızla tenten yada donald amca şimdi çocuklar ne okuyor vurdu kırdı o onu vurdu o onu öldürdü ve çok mutlu oluyorlar daha 2 seneye kadar wings kızları seyrederdim simdi denk gelmiyor bir yakalasam peşini bırakmamda:zuhaha::zuhaha: o yüzden mi çocuklarla iyi anlasıyor dersiniz:zuhaha::zuhaha:
Sınavlarım bitince hemen bu mangayı okudum.. Çok eğlenceliydi Herkese tavsiye ederimm. Paylasım için yeniden teşekkürler