Malzemeler: 1 yumurta 1 su bardağı şeker 100 gram yumuşak tereyağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çimdik tuz 2-3 su bardağı un 10-12 tane marsmallow (Haribo ) 100 gram bitter kuvertur çikolata Yapılışı: Fırını 180 derecede ısıttın. Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu bir tabakta karıştırın. Tereyağı ve şekeri mikserle krema olana kadar çırpın Yumurta, süt ve vanilyayı ekleyin.Unlu karışımı azar azar ekleyin. Hepsini hamur haline getirin.Marsmallowları bıçakla ikiye böldüm. Hamurdan parçalar koparıp yuvarlayın üzerini bastırarak çukurlaştırın ve fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkan kurabiyelerin üzerine marsmallowları koyup bastırın ve tekrar sıcak fırına bir dakikalığına koyun. Hafifçe eriyip yumuşuyor marsmallowlar fırında. Tamamen soğuttuğunuz kurabiyeleri benmaride erittiğim bitter çikolatayla kaplayın. Alıntıdır