MALZEMELER: 1 paket kakaolu baton kek 4-5 yemek kaşığı krema 120 gr. sütlü ya da bitter çikolata süslemek için renkli şekerlemeler lolipop çubukları YAPILIŞI: Keki elinizle iyice ufalayın, isterseniz robottan da geçirebilirsiniz. Kremayı ufalanmış keklere toparlanabilir dağılmayan bir hamur kıvamına gelene kadar ilave edip elinizle yoğurun. Kıvamını aldığında elinizle yuvarlak şekil verin ve buzdolabında yarım saat dinlendirin. Çikolatayı cam bir kaba koyup bu kabı da içi su dolu bir tencere içine oturtup benmari usulu eritin. Lolipop çubuklarını önce çikolataya sonra yuvarladığımız topların ortasına batırın, 15- 20 dakika çikolatanın donması ve çubukların daha sağlam olması için bekletin. Daha sonra çubuklarından tutarak topları tamamen çikolataya batırıp, fazlasını akıtın ve yağlı kağıt üzerinde bekletin Çikolata tamamen donmadan üzerine renkli şekerlemeleri serpin. 1 saat buzdolabında bekletip servis tabağına alın. İsterseniz benim gibi şeker hamurundan şekiller yapıp da üzerini süsleyebilirsiniz