Malzemeler 1 paket margarin 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta sarısı (bir tanesinin beyazı kurabiyenin üzeri için ayrılacak) 1 su bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı mısır nişastası 4 yemek kaşığı Hindistan cevizi 1 su bardağı ceviz 1 su bardağı fındık 1 kase üzüm (ben biraz azalttım, yarım kase gibi...) 1 adet vanilya 1 adet kabartma tozu Aldığı kadar un Üzeri için Yumurta beyazı Susam Hazırlanışı Öncelikle margarini ve pudra şekerini iyice birbirine yedirelim. Pürüzsüz bir kıvama gelince vanilya, kabartma tozu, mısır nişastasını da ekleyerek iyice karıştıralım. Daha sonra yumurta ve sıvıyağı ekleyerek mümkün olduğunca pürüzsüz hale getirelim. Geriye kalan Hindistan cevizi, ceviz, fındık ve üzümü ekleyelim. Unu azar azar ekleyerek çok sert olmayan bir kurabiye hamuru yoğuralım. Hamurdan cevizden azıcık büyük parçalar alarak şekil verelim. Yuvarladığımız hamur parçalarını önce yumurta beyazına, sonra susama batırarak tepsiye dizelim. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim. Kapalı bir kapta ve buzdolabında uzun süre tazeliğini koruyabilen bir kurabiye...