Kelime: Gardiyan Ya hani kapalı bi mekanda calışırlar İşçi Ya hayır ya hani herkes korkar bunlardan Patron müfettiş Ya geri zekalı mısınız bee... hani düdükleri vardır? Antrenor Ulen öküz herifler Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız); - Yaaa.. hani bizim icin çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek); Bekaret?! Kelime : Sanatçı Hani bööle Tarkan gibi bişi... İbne !! - Ayy cok hayvansin murat.. Kelime: Bodur Akdenizin bitki ortusu nasildir? Maki Peki nasildir yani? Kışlar ılık ve yagmurlu... Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) Yuhhh be bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) Kelime neydi? Kefensiz kahpe... Neeee??? Pardon.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar grup kopar) Kelime: Dergah Hani böyle insanlar ulvi bir amac icin bir araya gelir ayni mekanda Grup ¤¤¤¤ Çarpilirsin valla Ha tamam trafo Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu hatta ayni baslayan bi program var igrenc falan...... Telefon televizyon televole tele? Tamam ... bi de kedilerin ayagina ne denir; kes birlestir onlari... Volepati? Yuhhh!! Kelime: Uçak Havada ucar ya.. Leylek Yok bunun kanatlari var Ulen leylegin yok mu ? Kelime: Kabarmak Abi simdi maddeler ısınınca nolur Genlesir Ha tamam simdi pasta yapmak icin ne lazim Krema Başka pastanin eski hali ne oluyo Kek Tamam simdi annen kek yapiyo diyo ki bu kek artik "bisey oldu...aliyim " diyo... Ne der orda genlesme anlamina geliyo Genlesti Hayir lann... genlesti anlamina geliyo... Eeee genlesti iste Ulan senin anan bu kek genlesti artik alip yiyelim mi diyo ??? Biraz düşünüp Eveet... Ben oynamiyom bunla yaa... Kelime: Yoyo Ya simdi hani boyle var ya... hani boyle asagi yukari sallarlar... bi dakka ya ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!!!!! yoooo Hahhh simdi alin bu heceyi ikiyle carpin! Yo-yoooo!!!!! Aferim lannn... Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıuyorum yemek yiyorum ama naap'tıgımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratina bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İgrencsin... konusmuyorum Kelime : 1 Nisan Abi 31 Mart'tan sonra ne gelir ? 32 Mart Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten..