Hepimizin gerek televizyonlardan gerek gazetelerden öğrendiğimiz gibi Hakkari deki vahşi saldırıda 11 tane şehit verdik.Allah tan şehitlerimize rahmet,ailelerine sabır diliyorum.Bu iki gündür içimiz kan ağlıyor ve inanın eli kolu bağlı oturmaktan çıldırma safhasına geldik. Arkadaşlar iki sene boyunca 100 den fazla şehit verdik,ne oldu da hepsi unutuldu. Neden gerekli önlemler alınmıyor,neden bu pkk lı dediğimiz çapulcu takımlarına yüz veriliyor.Nerede bu devlet?Başbakanımız gidip Yunanistan a ekonomik destek vereceğine yada oturup saçma sapan kürt açılımları yapacağına önce kendi ülkesinde bu sorunu çözsün.Diyecek çok söz var aslında çok şey düğümleniyor boğazımızda.Yalnız bu vahşeti yaratanlar,bunun hesabını verecekler.Sanmasınlar ki Türk gençliği herşeye göz yumacak!!!!!!HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN!!!!
o bölücülük ile dile dolanarak daha fazla pirim yapan militan toplumun adını bile geçirmiyorum sadece olan ailelere oldu çünkü şehitler, şehit mertebesine yükseldiler ailelerine baş sağlığı ve evlatlarının acısı için sabır diliyorum
Bilinçsiz ve sorumsuzca cahiller toplumun liderleri konumunda oldukca bu acılar devam edecek. Umarım bir daha yaşanmaz demeyle ne yazıkki olmuyor. Ailelerinin ve sevenlerinin başı sağolsun.
Terörün mantığı, vicdanı, namusu, onuru yoktur. Söylenecek söz o kadar çok ki. Ama kelam birşeyi değiştireye yetseydi yaklasık 30 senedir duren bu ahmakça durum son bulurdu. Geç kalınmışıklarımıza ve içimizdeki düşmanlara karşı ne yapacağımızı bilemeyişimize yanıyorum. Bir değil Bin değil Onbinleri bulmuşken kayıp biz her şehit haberinde teröre ve göz yumanlara lanet okumaktan gayrını yapamıyoruz. Yeni bir Kurtuluş savaşı mı gerek... Kime neye karşı...