Victoria Alexander - Adın Bende Saklı

'Kitap tanıtım' forumunda lolipop tarafından 31 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. lolipop

lolipop Member

NEW YORK TIMES ÇOK SATANLAR YAZARI VICTORIA ALEXANDER'IN OKURLARIMIZ TARAFINDAN BEĞENİ KAZANAN SERİSİ MERAKLA BEKLENEN ÜÇÜNCÜ ROMANLA DEVAM EDİYOR...
    SIRLARINI SONSUZA DEK SAKLAYABİLİRLERDİ...
    TUTKULARINA KARŞI KOYMAKTA ZORLANMASALARDI...

Leydi Cordelia Bannister, babasının baskısına rağmen kendi seçtiği erkekle evlenmek istemektedir. Bu yüzden refakatçisi Sarah gibi davranarak evleneceği adamın kâtibinden bilgi almaya karar verir. Fakat genç kadın gerçeği bilmemektedir: Cazibesinden etkilendiği erkek aslında babasının evlenmesini istediği kişi Daniel Sinclair'in ta kendisidir.
    Daniel, Londra'nın gözde bekârlarından üçüyle girdiği bahsi kazanmak üzeredir. Arkadaşlarından ikisi evlenmişken, Daniel istediği kadını ayartma özgürlüğüne hâlâ sahip olduğu için halinden hoşnuttur. Leydi Cordelia ile evlenmeye zorlandığında ise onurunu korumak adına bu evlilikten kaçış yolları aramaya koyulur ve kendini başka biri gibi gösterir.
    Zaman geçtikçe birbirlerine karşı koyamayan Daniel ve Cordelia, gerçek kimliklerini gizlemeleri yüzünden bir seçim yapmak zorunda kalacaklardır.
    Şaşırtıcı ve tam anlamıyla mükemmel.
    Stephanie Laurens​

SEMRAA ve Hazan bunu beğendi.
  2. pitis

pitis New Member

teşekkürler

3. dolunay

dolunay Active Member

nihayet çıktı beklediğim romanlardan biriydi.umarım serinin ilk iki kitabı kadar iyidir.

4. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

ahah çok eğlenceliymiş:cool:
    teşekkürler;)

5. yasemin96

yasemin96 New Member

teşekkürler

6. RANIP

RANIP New Member

sagol

7. Hailey

Hailey New Member

Bu kitabı bende geçen hafta aldım ama kapak farklıydı. Güzel ve eğlenceliydi, herkese tavsiye ediyorum.

8. poherilaus

poherilaus Member

tesekkur

9. BELMA

BELMA Active Member

teşekkürler

10. filizy

filizy New Member

teşekkürler

11. pRtty

pRtty Member

tşkrlr..