Ben ve benim gibi birçok ergen en az 12 senelik eğitim hayatını 2 saat içinde kağıda dökücek yarın...12 seneyi 2 saate tıkıştırmak ne kadar mantıklıdır bilmiyorum Çalıştık yada çalışmadık , sırf bu konu yani şu 12 seneyi 2 saate sığdırma konusu bile dikkat dağınıklığına ve kader sınavı olarakta adlandırdığımız YGS'nin kötü geçmesine yeticek.Belki şaşırıcaksınız ama ilk defa ciddi olarak bişey istiyorum sizlerden Bu sınava giricek herkes için dua edin...En azından tek bir cümle.Saat geç oldu gerçi bu saatten sonra konuyu kim okurda , değer veripte dua eder bilmem.Dua eden bi zahmette alta ufak bi yorum atsın.Sınavda iyi puan yapanları , istediği yere gelebilenleri gördükçede bu başarıda benimde payım var desin Yorum atmayı unutmayın nolur (= yarın saat 10'da kaderimiz 1 kağıt 1 kalem ve 1 silgi ile yönlenicek. Kalın sağlıcakla sizleri seviyorum.
Ramazan puanları senden isticem bütün sınıfın Umarım iyi geçmiştir herşey inş iyi olur senin ve sizin için
yorumlar için teşekkürler , sağoluın var olun , bütün sınıfın olmasada bilinmesi gerekenlerin puanlarını getiririm :d ben kendi puanımı söyleyeyim şimdiden : 30 Umut herzaman var , olmadı diploma notuyla yapıcaz bişeyler , oda olmadı seneye artık.Ama illaki olucak