Malzemeler: 20 adet kare milföy parçası, 3 adet yufka, 1 yumurta, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 şişe soda. İç Malzeme: yarım kalıp beyaz peynir, yarım demet maydanoz. Yapılışı: Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serilir. 10 tane milföy aralarında boşluk kalmadan dizilir. 1,5 yufka didiklenip milföylerin üzeri kaplanır. Karıştırılmış olan iç malzeme bunun üzerine kaplanır. Kalan 1,5 yufka da bunun üzerine didiklenir. En üste de diğer 10 milföy dizilir. Hazırlanan börek önce kareler halinde kesilir, sonrada her kare üçgen olacak şekilde kesilir. Yumurta , zeytinyağı ve soda karıştırılıp böreğin üzerine dökülür. Üstü kapalı olarak bir gece buzdolabında bekletilir. 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir. Alıntıdır.