sorma sorma finaller 14ünde ama şimdiden psikolojim bozuk sadece benim deil herkesin bozuk bayan usagi
Ben yerimden memnunum hiç gitmeye de niyetim yok. Boşuna kafesin kapısını açmışsın kapa istersen cereyan yapıyor
avatar yerine imza yorumlayacağım ben... özgürlük bu olsa gerek..ayaklarımın altında yalınlık,kollarımda rüzgar,yanımda içimden hiç gitmeyen çocukluğum...yaptığım hataları tekrar yapmayacağım..artık biliyorum,ruhumun özgürlüğe kavuştuğunu hissediyorum...
beni özetliyor sanki avatarında yazanlar, her biri çok değerli kelimeler. çok sevdim, beğeendim. kitap, şiir, yağmur, nisan, hayal, müzik, aşk, masal olmazsa olmaz.
omuzlarımdaki kalebakleri gısganmış birinin avatarı:zuhaha: (şahşen bu avatara bayıldım, belirtmek isterim) zipper süper bir yorumdu muhteşem:sak sak:
bu avatarda yazanlar gerçekten olmazsa olmaz hayallerim olmazsa olmaz nisan yağmurları olmazsa olmaz Kitaplarım olmazsa olmaz gökteki yıldızlar ve ay, bulutlar ve güneş olmazsa olmaz deniz, dalgalar ve yakamoz olmazsa olmaz serin ve ılık esen bir meltem (ve ben tek başıma) olmazsa olmaz aşk sevgi arkadaşlar olmazsa olmaz....
biraz duyarlı biraz dirençli biraz renkli biraz renksiz biraz ters biraz düz biraz kül biraz duman işte o emma şahsen senin avatarın en beğendiklerimden kendine özgü bakışı yansıtıyor gibi
hüzün, resimdeki kadın çok büyük mutluluklar da yaşamış çok büyük üzüntüler de...ama yılmamış, kendinden emin...aynı zamanda özgürlüğüne düşkün, özgürlüğü için aynılarını yine yaşamaya hazır...aşık ama kaygıları var, aşk huzuru getirmemiş...mutlu olacağı günleri düşünüyor...