teşekkür ederim güzel bayan sanırım en son bu konuya benzer mary balogh un iyi günde kötü günde romanını okumuştum...barbara cartland benim içinde ilk olacak...
Ortaokul da teneffüs denir bilmezdim, beni arayan okulun kütüphanesinde bulurdu, öğrenci için çalan zili bile duymaz öğretmenler için çalan zilde sınıfa öğretmenle birlikte girerdim. Lise de kütüphane, öğretmenler odasının içinden geçilerek girilen bir odadaydı ve 3 yıl boyunca istisnasız kullanmış tek öğrenciydim. Aynı zamanda, Halk kütüphanesinde de her gün kitap değiş tokuşuna giderdim. Rahat bakınayım diye kitap değişim odasının anahtarını bana verirlerdi. Üniversite de bilimsel nitelikte bir kütüphanemiz vardı. Ama ah Milli Kütüphane'ye hasta olmuştum. Eşime bile başta hayır demiş ben; annesinin kütüphanesinden taşıdığı kitaplarla kandırmasına izin verdim.. :canim: Kitaplara ruh sağlığımı ve eşimi borçluyum doğrusu Ah Clondike, güzel bir paylaşım yaptın, okul kütüphanesi dedin bende ki çağrışımlar aldı başını gidiyor... Paylaşımın için teşekkür ederim.:Lv: Nostaljik olacak kadar büyümedim ben, biri bu geçen yılları durdursun!:zuhaha:
teşekkür ederim...emeğinize,yüreğinize sağlık...daha önce okumamıştım ama özetini beğendim ve öncelikle okuyacaklarım arasına girdi...
Teşekkürler,elinize sağlık. Daha önce hiç Barbara Cartland okumadım.Ama forumda o kadar konusu geçince dayanamadım doğrusu