BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

2. ekabir16

ekabir16 New Member

evet bu bd beğenmiştim ama okuduğum bazı bd lere işaret koymamışım bu yüzden arasam da bulamazdım

yeni bazı bd leri ertesi günü unutuyorum tamamen

3. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Ben garip bir şekilde adlarını tutamıyorum aklımda beğensemde beğenmesemde yaşlandım mı ne :zuhaha:

Gelelim soruya basit olacak
    Abla ile abinıin çocukları kaçırılır ve ...

4. zipper

zipper quae nocent docent

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sevdiğim bd lerdendir.Bir tane daha vardı çocukları kaçırılan.Adam Sicilyalıydı sanırım.Dede kaçırtıyordu çocuğu.Adını tabiki hatırlamıyorum.Ama benim dediğim HQ lardan.Fire sorduğuna göre Gelişim olmalı ;)
    Bu arada son zamalarda sorulan bd leri hatırlayamıyorum.Nazarmı değdi nedir :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

6. zipper

ben de bilemiyorum,ama benimki nazardan değil onları okumadığımdan:p

7. alkane

alkane Well-Known Member

Bu bdyi severek okumuştum.Ama salak kızımızın pastaneye girerken bebek arabasını niye dışarıda bıraktığını hala bir türlü anlamış değilim.:dil:

Birde benim hatırladığım; çocuk kaçırılınca bd kızımız adamdan yardım istiyor. Salak adam:kzgn: çocuğun kendisinden olmadığını düşündüğü için ayrı yaşıyorlar... Belkide Sibelmertin bahsettiği kitapla aynıdır, hatırlayamıyorum bir türlü:kzgn:

8. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Malesef değil

İkinizde aynı kitaptan bahsediyorsunuz sanırım ,dede kaçırmamıştı ama sonunda çocuk dedenin yanına yollanıyordu sizin bahsettiğiniz http://www.kuflu.com/e-kitap/22579-michelle-reid-suphe-icinde.html#post359476 olmalı

Soruya gelirsek ; çocuklarının yanlışlıkla kaçırıldığı ortaya çıkıyor bu evli olmayan çiftimizin,zaten çocuğun oluşumuda yanlışlıkla olmuştu :zuhaha:

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yukarıyı okuyunca şu karikatür aklıma geldi.:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha: kitabı hatırlamadım bu arada

10. tantana

tantana Well-Known Member

Adam çok sarhoşken kız kardeşinin evinde kıza tecavüz etmişti.Ertesi sabah kız oradan kaçtı sonra hamile olduğu anlaşıldı filan..
    Çocukları da başka bir çocukla karıştırılıp kaçırılmıştı.

11. alkane

alkane Well-Known Member

Tecavüz eden bd erkeğimi:saskin::saskin::saskin::kzgn::kzgn::kzgn:Yok ya bence başka şekilde olmuştur.Ne bileyim;belki kızımız daha öncesinde adama aşıktı,abimizde şarhoşken kızla sevişmek istedi,kız önce "ahh evet dedi" ben zaten bu anın hayaliyle yaşıyodum:p falan dedi, sonra vaz geçti istemedi ama adam oralı olmadı gibi...vs.vs. Kesin buna benzer bir durum olmuştur.Yoksa tecavüzcü:kzgn::kzgn: bd erğeği, bd tarihinde yoktur dimi kızlar...

12. tantana

Hayır bildiğin tecavüz...kız bir arkadaşının evindeki parti gibi bir olaydan sonra orada kaldı..Gece yarısı odasına biri geldi,elini ağzına götürdü çığlık atmasın diye ve tecavüz etti..kızımız hemen orayı terk etti..
    Ertesi sabah evin sahibi, kızın odasına girince onu bulamadı ama yatakta kendi abisini gördü..Adam da uyandı..Yatakta kanı görünce her şeyi anladılar..Adam hep o odada kalırmış eve gelince.Bir önceki gece de çok sarhoş olmuş.Odasında yatakta yatan bir kadın görünce, benim için gelmiş deyip kızla birlikte oluyor..Kıza tecavüz ettiğinin farkında bile değil o sırada.

13. bukito

bukito Well-Known Member

bu nasıl bir şuur kaybıdır :zuhaha: kitabı okumamışım ama cevabı merakla bekliyorum okuyacağım...:) alkane'nin dediği gibi modacı bd erkeği bile gördük ama bu oldu mu, olmadı...

14. zipper

ben de kesinlikle okumuş değilim,alkanem:Lv: gibi kılıf üstüne kılıf uydururdum yoksa:zuhaha:

merak ettim kitabı,zaten nerde ilginç kitap var fire onu bulup çıkarıyo:D

15. tantana

Kızın ismini Heather,kötü kadının ismini de Louisa tarzı hatırlıyorum yalan olmasın..ama kitabın adını hatılayamadım.

16. alkane

alkane Well-Known Member

Lütfen birisi doğru cevabı versinde okuyalım bu kitabı...

17. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Kızın onun için yollandığını düşünen http://www.kuflu.com/e-kitap/18488-susan-napier-hoyrat-sevgili.html ama onda bir vukuat olmuyordu. Bunda ise,kız adamın kız kardeşi için yemek yapmak için gidiyor eve,(sırf bundan emin olmak için açıp okudum )eli ile ağzını falan tıkamıyor ama adam sarhoş düş gördüğünü sanıyor kızda başta düş gördüğünü sanıyor. olan oluyor tüm kitapta bir kez bile tecavüz lafı geçmesede işin özü o ,ama kız bile bunu kendi kendine demiyor , sonunda aşık olacak adama neden olsa

kitabın isminide bil lütfen artık :gül:

18. tantana

aa ama ben kızın uyanıp karşı koymaya çalıştığını, sonra adamın da eliyle ağzını tıkadığını hatırlıyordum.. demekki benim zihnim böyle olmasını istiyor.:glmsm2: evet abimiz tecavüz etmiyor düş görüyordu :füü: :D
    ama kavuşmaları 6-7 yıl sonraydı...

cıks ben hatırlayamam kitabın adını..fire soruyu sordu, sibelmert hatırlayamadı cevap vermediğine göre..ozaman gelişim kraliçelerini bekleyelim.Çünkü kitabı gelişim diye hatırlıyorum.

19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sibelmert bu kitabı okumadığını düşünüyor.Hele gelişimse onlarda okumadığı çok var ne yazık ki.Üstelik Sibelmert bu aralar İngiliz ve İskoç soyluları arasında yaşıyor :glmsm2:

20. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sibelmertte kişilik bölünmesi baslamıs galiba:zuhaha::zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş