BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

sibelmerti çok yakından tanıyorsun sanırım :zuhaha:

2. anonim

anonim E-kitap Müdavim

kizin ismi heather degil de hester olmasin....catherin george - günaydin mutluluk

3. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

tebrikler her ikisi içinde :gül:

4. zipper

zipper quae nocent docent

ve tabiii kii yine anonim,sahnede....:sak sak::saygilar::saygilar::saygilar:

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

evettttt çok kitap okumaktan gri hücreler yakında burun deliklerimden akacak :glmsm2:

Kankam olur kendisi :cool:

6. tantana

he 'si ve sondaki er tutmuş.çok yakın isimler :füü: yıl olmuştur bunu okuyalı :)

tebrikler anonim:saygilar:

ben de sırf bu bd yüzünden gelişimleri tarıyordum..151deyken anonim buldu :D

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

sen sor istersen tantana...kitabin ismi disinda her seyini bilmissin...

8. tantana

yok anonim sen sor lütfen :D

9. alkane

alkane Well-Known Member

Kim sorarsa sorsun kitap bulunduya çok mutlu oldum kızlar sağolun:gül:

10. anonim

anonim E-kitap Müdavim

aaaa valla olmaz....allah askina ...deyip körler sagirlara baglar misim :zuhaha::zuhaha: olmadi ben de soruyu köre baglarim;)

efenim yeni soruda kiz kör..fakat psikolojik bir körlük...

11. tantana

babası araba kazasında şoka giriyor..annesi ve kız arabada yanarken adam mutant gibi dışarıdan izliyor.kadın ölüyor,kızımız kör kalıyor ve hafızasından babasından yardım istediği kısımları siliyor diyelim..Babası da hatırlamasın diye onu tedavi ettirmiyor..sonra kızın körlüğünün psikolojik olduğu ortaya çıkıyordu....

12. anonim

anonim E-kitap Müdavim

budur...soktaki baba yüzünden kiz 18 sene kör kaliyor...üstelik adam kizinin yeteneklerini gelistirecek seyler ögrenmesine engel olmus..elbisesini bile yardim almadan giyemiyor kiz...

13. ekabir16

ekabir16 New Member

3-Janet Dailey-Karanlığa Doğan Güneş le başlıyalım ilk sıralarda ya.fakat bu kızın körlüğünde düzelme olmuyor.

bir de başka bd hatırlıyorum kız kör olunca mı ameliyat olup görünce mi bd erkeğini unutuyordu hafıza kaybı körlük herşey var

14. anonim

anonim E-kitap Müdavim

maalesef ..ikisi de degil..bu tarz bir hafiza kaybi yok...
    kizin babasi 18 yil sonra ölüyor... geride hic para birakmamis..kiz bütün yardimcilari ,hizmetlileri falan isten cikariyor..kendi basina yasayabilmek icin bir seyler ögretsinler diye elinde kalan son parayla özel bir körler okuluna kayit yaptiriyor...kitap gelisim...

15. ekabir16

ekabir16 New Member

biliyorum bu kitabı adını söyleyemem.kız merdivenlerden çıkarken adam azarlıyor kızı benim de okuma şevkim kırılıyor kaç kere açtım aynı yerde bıraktım aslında severim gelişmleri

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yani arada deli ediyorlar salakliklariyla ama...
    buradaki adam da sinir...merdivende azarliyor..dere kenarina götürüp, cikardigi ayakkabilarini kendi bulsun diye kizi sürüm sürüm süründürüyor:kzgn:

17. tantana

melinda cross- gün ışığı

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

dogru:saygilar:

19. tantana

soruyu zipper sorsun..

20. zipper

zipper quae nocent docent

piyango bana mı çıktı:D:D dur bi düşüneyim