adam market alışverişi yapmak istemiyor evlenirsem kurtulurum diyor ve markette istediği kadını görüyor
aslında kardeşinin kendisine ayarladığı kardeşinin okuldan arkadaşı kadın karşılaştığı kadının bir çocuğu var ama babasını açıklamamış pek de takmıyor eski ilişkisini zaten kadın evleniyorlar bundan mantık evliliği gibi falan filan
aslında kardeşinin kendisine ayarladığı kardeşinin okuldan arkadaşı kadın karşılaştığı kadının bir çocuğu var ama babasını açıklamamış pek de takmıyor eski ilişkisini zaten kadın evleniyorlar bundan mantık evliliği gibi falan filan
Evet canımcığım vardı öyle bir kitap ama hala dolabın içinde tekrardan okunmak için bekliyor...ff:ama benimse onu okumaya hiççç ama hiiççç niyetim yok...Leydiler ve lordlar duruken o kitaba epey bi zaman sıra gelmez gibi... Zaten fırsat buldukça silinen arşivimi yeniden oluşturabilmem için kitap indiriyorum...Şimdilik Lynne Graham'ın bdleri bitti.Sırada Penyy teyzemle Michelle teyzemin bdleri var.
Adam avukattı.Küçük kasabaya yerleşiyordu.Belediyede çalışmaya başlıyordu. Nerdeyse kitabın tamamını yazıcaz buraya.Ama ismi ff:
Bu sefer soracağım bd nin adını bende hatırlamıyorum.Uzun zamandır kafama takılan bir bd.Niye takıldı onu da bilmiyorum ya. Konusu şöyleydi:Kadın evli.Adam kadının kocasının patronu veya iş yapmak istediği çok zengin biriydi.Kocası kadına kötü davranıyordu.Esas adamı baştan çıkarmasını falan istiyordu.Sonra koca bir yat gezisi sırasında ölüyordu.Deniz otobüsümü ne eziyordu adamı.Hatırladınız mı bu bd yi?
Hiç ama hiç tanıdık değil malesef...ff: ay ne çeok kitap okumuşsunuz siz böyle ya... kıskanıyorummm:hih:
Çok güzel uydurmuşsun :saygilar:Ay bu arabaların ve kamyonların arkasına yazılan yazı değilmi? :zuhaha::zuhaha:
:zuhaha::zuhaha: Gelişim olduğunu tahmin ediyordum ve eğer gelişimse Fire kesin biliyordur diye düşünmüştüm :saygilar: