Kız kardeşini üvey erkek kardeşinin elinden kurtarmaya çalışıyor abinin paraya ihtiyacı var ama kumar borcu için değil Kızımız düğün için Limo da yol alırken esas erkeğimiz tarafından kaçırılır
Benim hatırladığım bir kitap var gelişim değil, HQ di, kızımızı kaçıran esas abinin aileyle bitmemiş bir hesabı var.Hatta kız şeyh miydi tam hatırlayamıyorum ama öyle biriyle evlenmek için gidiyordu kızın birde iğrenç ötesi bir yengesi:dil: vardı sonunda kızın abisini terk edip damat adayına mı kaçıyordu ne "parayı veren düdüğü çalar" hesabı...:dil: Yada herşeyi blenderdan geçirip çorba da yapmış olabilirim..:füü:
tebrikler :saygilar::saygilar::sak sak::sak sak: Aslında bu kitabı okuduktan sonra yorum yazacaktım bir türlü vaktim olmadı.Çok eğlendim okurken komik olduğu için değil yani espirli falan bir kitap değil dakikada değişebilen insanlar var kitapta ,adamın intikamı var ama sebep çok mantıklı değil ilginç bir kitaptı.Mesela kız bakire olmasa bu kitap olmayabilirdi çünkü abi kıza kızın bakire olduğunu test ederek öğrendikten sonra iyi davranıp,güvenmeye başladı:dil::dil:
Şimdi kızımız bir tatilde tanıştığı adamla evleniyor.Sonrada hoooop ben sana dayanamıyorum deyip abimizi terk ediyor....
hem kapagin arkasini yaziyor hem de kolay buldun diyor:dil: yazmasaydin güzelim ,kabahat senin:zuhaha::zuhaha:
ne soracagimi da bilemedim...cok eskiden okudugum bir kitap aklimda kalmis..kolay bir sey sanirim... adam müzisyenligi birakmis..ama kizin askiyla tekrar beste yapmaya basliyor..
cüneyt arkın türkan şoray.....artık sevmeyeceğim ya da ediz hun hülya koçyiğit -sen bir meleksin bunlar olur mu anonim??:füü::füü::füü::zuhaha:
nolmaz nipper.....nem ben kartal ´ciiimi şeviyorum.. sorsam onu sorardim bi kerem maalesef ekabir o da degil.. yeni ipucu: ilk karsilastiklarinda kizin üstünde pembe bir jean var ve adam bu kiyafetten nefret ediyor..