BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. anonim

anonim E-kitap Müdavim

pekiiii yeni bir ipucu:

abimiz , kücük jestlerle vs. kizin duvarlarini yavas yavas yikmaya basliyor...
    söylenebilecek baska ne var??? kizin annesi cok ünlü bir aktrist..birbirlerini cok seviyorlar ama fazla görüsemiyorlar...kitabin sonlarina dogru tesadüfen bir restoranda karsilasiyorlar...

yine sonlara dogru ,tam da askini kabullenmeye baslamisken, ölen kizin ailesinden yine sacmasapan bir kart aliyor..yine icine kapaniyor..

kitap HQ... nirse eklemis...

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ne güzel bir anne kız bağlılığı :zuhaha:

3. anonim

anonim E-kitap Müdavim

ay sorma ...gözlerimi yasartti benim de zaten:'( :füü:

4. Pl1

:zuhaha::zuhaha: ama bilemedim hadi ben kaçar bayyyyyyy:Lv:

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Aynen bende kaçar :) Anonim sen anlattıkça hatırlayıp haaa evet oluyorum.Ama gerisi gelmiyor.

6. curium

curium Primus inter pares

ben bulucam kızlar gerekirse tümkitaplarımı tekrar okurum takıldım kaldım

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

bulunuz lütfen ...cok reca ediciiim..hayir verecek ipucu da kalmadi...
    yine sonlarda kiz ,ölen kizin ailesini ziyarete gidiyor...anne de "katilllll" diyerek kizi kovuyor..o ruh haliyle kiza araba carpiyor (tam türk filmi) hastahanede uyaniyor kiz...ilk sözü :"sürücü nasil?" :zuhaha:

8. zipper

zipper quae nocent docent

yaa bu nasıl bir kitaptır yaa??:saskin:türk filmlerinden de beter:D

9. curium

z den geriye L harfine kadar geldim az kaldı başka bir klasöre atmamışsam bulurum.
    bnde de ne çok klitap varmış yahu bak bak bitmedi ama taktım kafaya bulcum onu yoksa UYUYAMAM :zuhaha: :zuhaha:

10. anonim

anonim E-kitap Müdavim

degil mi??:D

ha gayret curium :) bu arada L´lere falan bakma iyisi mi.. biraz daha basa git..

neyse hastahanede esas abimizi kovuyor yanindan..."ben mutlu olmamaliyim" diyerek..sonra yalniz kalmak istedigini söyleyim , annesinin iskocya´daki bungalovuna gidiyor..sonra bir bakiyor ki aaa issiz ve sakin olmasi gereken kulübede esas oglan yemek pisiriyor:zuhaha:megerse kulübe annenin degil esas oglaninmis..

11. curium

buldum galibe keşke a dan başlasaymışım

Amanda Browning - Geçmisteki Sır

12. anonim

anonim E-kitap Müdavim

bravooooo....:sak sak:

13. zipper

zipper quae nocent docent

tebrikler curiumm;)
    bu arada ben bu kitabı okumamışım ne dersiniz indireyim mi?

14. curium

ben tavsiye ederim cnm daha fazla detay vermeyelimde sen oku ;)

15. curium

bu arada yeni soru geliyor.
    hanım kızımız kocası ve oğlunu elim bir kazada kaybetmiştir. ve psikolojik olarak zor günler geçirmektedir.

16. curium

günaydınnnnnn herkese..

okula geçmeden ikinci ipucunu da vereyim kızlar. akşama döndüğümde görüşürüz ;)

kızımızın en büyük sıkıntısından biriside aradan 6 yıl geçmiş olmasına rağrem halen kocasının kazadan önce onu terk ettiğini kimselere söyleyememiş olmasıdır.

ve 6 yıldönümünde bir antikacında bulduğu bir mücevher tüm hayatını değiştirir....

şimdilik bu kadar beni özleyin anacım bayyyyyyyyy :zuhaha:

17. alkane

alkane Well-Known Member

Özleyeceğiz seni anacığımmmm.:D
    Kıza çok üzüldüm ya ,demek adi herif ölmeden evvel kızı terki diyar eylemiş öylemi:hih:Ne mücevhermiş böyle,acaba büyülü falanmıymış ki hayatı değişmiş:zuhaha:

18. Pl1

bu yüzükle geleceğe gidip kocası ve oğlu ile yeni bir hayata başlıyor diyeyim sadece gerisini okuyucuya bırakayım sonunu söylemem. :zuhaha::zuhaha: sonu denişik bitiyor arkadaşlar:füü:

Sharon Sala - Zamanda Yolculuk

19. curium

kalsik bd lerimizden farklı bir konuya sahip olduğu için ilgimi çekmişti. değişiklik iyidir diyenlere ;)

20. curium

tebrikler canım :sak sak::sak

Bu Sayfayı Paylaş