BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. anonim

anonim E-kitap Müdavim

asssskolsun sibelll:dil:önce sor "kocasindan cok köpegini merak eden kadin hangi bd´deydi?" diye...aklima sok o kitabi...sonra "unuttum ben " de..teessüf ederim:hih:
    :zuhaha::zuhaha:

2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Haaaaaaa evet di mi yaaaa onu sormuştum :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

3. filizi

filizi Active Member

İp ucu geliyor :)

Erkek kahramanımız çok kibirli, çok kıskanç ve çoook İtalyan ;)
    Kadın kahramanımız da çok güzel bir İngiliz ve İtalyan'ın metresi.. Bir yıldır beraberler..
    İtalyan kızımızı bir metres olarak mükemmel buluyor ama harika bir eş olarak görmüyor :p

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kız manken mi?

5. filizi

filizi Active Member

manken değil.. görünüşte bir metresin yaşadığı şekilde hayatını devam ettiriyor ama kimsenin bilmediği bir sırrı var..

birde kızı takıntı haline getirmiş bir ressam var.. yaptığı her resmin bir köşesine onu da çiziyor.. Eski sevgilisi olduğunu düşünen İtalyanımız :kzgn: da bu durumdan çok rahatız..

6. zipper

zipper quae nocent docent

michelle reid 'aynadaki kadın'.. bu mu aslı?

7. filizi

filizi Active Member

yaaa :eek:ff: çok çabuk bildin zipper :gül: daha ne ipuçları hazırlamıştım :^^: :sak sak: :sak sak: soru sırası senindir :saygilar:

8. zipper

daha ilk ipucunda bildim de emin olayım dedim;) aslıcım,diğer oyunlara da bekleriz..

9. filizi

filizi Active Member

teşekkür ederim, beni de bu güzel :Frnds: sıcak ortama dahil ettiğin için.. fırsat buldukça seve seve katılırım :)

10. zipper

ne demek ..hele bi takıl bize pişman olmazsın:D

11. tantana

tantana Well-Known Member

bu küflüde yayınlandı mı? ben bunu bekliyordum

12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

zip zip zipperrr yeni soru gönderrrr :glmsm2:

13. zipper

sana paslıyayım mıııı:glmsm2::glmsm2:

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

:füü::füü::füü: ben burda yokum :füü::füü::füü:

15. zipper

gecikme için özür dilerim..

şimdi,kızımız bir öğretmen ve 6 yıllık evli..fakat kendi tabiriyle kocasıyla tamı tamına 1 yıl ,7 ay,2 hafta ve 3 günlük bir zamanı bir arada geçirmişler...bunun üzerine,artık canına tak eden kızımız ne yapar...bir mektup bırakarak kocasını terk eder:füü:

16. zipper

adamımız bir muhabir,uzun bir yolculuk sonrası eve gelir ve şokkk

17. curium

curium Primus inter pares

ben okumadım bunu galiba gerçi muhabirli bir bd hatırlıyorumda kız başka bir iş yapıyordu galiba.

18. zipper

kız evi terkedip tek akrabası büyük teyzesinden miras kalan bir eve gidiyor tabii kocası da peşinden..noel zamanı,noel ağacı süslemeye karar verip evin bodrumuna indiklerinde,kız eski bir günlük buluyor

19. curium

curium Primus inter pares

hımm yok canım ben bunu okumadım hiç böyle sahneler hatırlamıyoruım :(((

20. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Böyle bodrumlu bir bd hayal meyal hatırlıyorum.Ama onda kötü adamlar bu ikisini bodruma kapatıyorlardı.Bunlarda bu süre boyunca oturup sorunlarını vs konuşuyorlardı.Bütün kitap nerdeyse bodrumda geçiyordu.Böyle birşeydi sanırım.Ama adam muhabir miydi,kadın öğretmen miydi hiççç hatırlamıyorum.Sanırım senin sorduğun bu değil.

Bu Sayfayı Paylaş