yok canım,gerçi bir ara bodrumda kilitli kalıyorlar ama komşuları kurtarıyor onları..olay bodrumda geçmiyor ama bodrumda kızın ailesiyle ilgili araştırma yapacak günlükler vs.buluyorlar.kız günlükteki evli çifti kendilerine benzetiyor,özellikle kadının duygularını ...
kızımız kocasından bir çocuk sahibi olmak istiyor fakat adam işini bahane ederek bundan sürekli kaçıyor.bir gece kızımız yine bebeklerden bahsedince adam ağzındaki baklayı çıkarıp 17 yaşında geçirdiği kabakulak sebebiyle kısır olduğunu söylüyor.tabii kızımız evlilikleri boyunca kandırılmış olmasını hazmedemiyor.
afedersiniz boşlamışım burayı.. şimdi hmmm,zaten kitabın sonuna gelmişiz. adamımız,kızın hayal kırıklığına kızgınlıkla tepki veriyor çünkü kendisinin de küçüklükten kalma travması var..beni benim için seven birisi olsun istedim bu yüzden söylemedim falan diyor ve nihayetinde boşanacağını söylüyor .ertasi sabah evden yürüyüş için çıktığında ayağı kayıp nehre düşüyor.
afedersiniz boşlamışım burayı.. şimdi hmmm,zaten kitabın sonuna gelmişiz. adamımız,kızın hayal kırıklığına kızgınlıkla tepki veriyor çünkü kendisinin de küçüklükten kalma travması var..beni benim için seven birisi olsun istedim bu yüzden söylemedim falan diyor ve nihayetinde boşanacağını söylüyor .ertasi sabah evden yürüyüş için çıktığında ayağı kayıp nehre düşüyor.
yaww bulsanıza artıkın aslıcım hafıza kaybı yok ama kız onu kaybedeceğinin farkına varınca çocuk da neeemiş,goncam olsun yanımda bana her yer çocuk bahçesi diye düşünüyor.adam muhabir olduğundan her yeri dolaşmak zorunda,kızımız öğretmen bir yerde kalmak istiyor evlilikleri boyunca bunun üzerine anlaşamayan bir çiftken,adamın başına gelen kazayla birlikte kızımız benim yerim senin yanın duygusuyla adamla berber gidiyor.daha sonra gittikleri yerde 2 çocuğu evlat ediniyorlar mutlu mesut yaşıyorlar.. the end.. kitap bitti...eee başka;kitabın kapağında karlı bir ortamda sarmaş dolaş gülüşen bir çiftin resmi var
Ben okudum ama ismini hatırlamıyorum.Sanırım şu küçük kırmızı seriden bir kitaptı. Hatırladığım kısmı da şu süre bölümüydü
kırmızı derken desire ı kastediyorsan desire değil,2006 harlequinlerinden tanıdık olmayan bir üye eklemiş
Soruyu alkane sorsun demiştim o da büyük bir mutlulukla kabul etmişti ama sormamış..... kolay soruyorum belki de sorulmuştur. adamımız, kızı tecavüze uğramış ve amcasının cesedinin yanında yatarken buluyor. Adamımızı anası babası terk etmiş daha bebeyken..bulanlar bir ceket markasının ismini vermiş ona. dont make me saaad dont make me crryyyyy
:saskin::saskin: böyle bi kitap hiç okumadım... editayrıca mesaj sonlarına dinlediğin şarkıları mı yazıyosun?