BD Bilmeceleri

Discussion in 'Forum Oyunları' started by Pl1, Apr 19, 2012.

1. tantana

tantana Well-Known Member

aa ben çok etkilenmiştim bu kitaptan..adamımız biraz saf gibi gelmişti :D ama çok iyi kalpliydi.kıza ve amcasına dağda mı artık öyle bir yerde saldırıyor haydutlar..
    adam kızı bulduğunda kız biraz oynatmıştı aklen ve elinde tüfekle kendini korumaya çalışıyordu.adam onu ikna etti sonra hastaneye götürdü başında bekledi.

evet...

its you
    its you
    its all for youu
    everything i do

2. zipper

zipper quae nocent docent

I do it for you yeah baby:zuhaha::zuhaha:

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

çok uzun zaman önce okumuştum bu kitabı.Pek beğenmediğimi hatırlıyorum.
    Başka da birşey hatırlamıyorum açıkçası :hih:

4. tantana

:hih: [​IMG]

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Şu yeni sarı insancıklarından ben de istiyorum,her nerden bulduysan :glmsm2:

6. tantana

7. eun sung

eun sung Well-Known Member

okumadığım bir kitap malesef canım ...:eek:ff::eek:ff::eek:ff:

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Cıksss hd yi taradım bulamadım.Büyük ihtimal beğenmediğim için indirmedim.
    Kızla yanındakine (amcasımıymış onu hatırlamıyorum) dağlardan sonra geçilen çöl gibi bir yerde saldırıyorlar.Bunların arabası bozuluyor,yanlarında yeterli su da yok vs.Yanındakileri öldürüyor adamlar,kıza da tecavüz ediyorlar.Sonra kız bunlardan birini öldürüyordu galiba,öbürü de kızı orda ölüme terk edip kaçıyor.Sonra bd adamı bunu buluyor.Hastanede başında bekliyor vs.Geri kalan detayları ve ismini hatırlamıyorum :)
    Yazarın baş harflerini ver bakiiim.Bir de öyle tarayayım (hırsss yapmış sarı adam)

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Cıksss hd yi taradım bulamadım.Büyük ihtimal beğenmediğim için indirmedim.
    Kızla yanındakine (amcasımıymış onu hatırlamıyorum) dağlardan sonra geçilen çöl gibi bir yerde saldırıyorlar.Bunların arabası bozuluyor,yanlarında yeterli su da yok vs.Yanındakileri öldürüyor adamlar,kıza da tecavüz ediyorlar.Sonra kız bunlardan birini öldürüyordu galiba,öbürü de kızı orda ölüme terk edip kaçıyor.Sonra bd adamı bunu buluyor.Hastanede başında bekliyor vs.Geri kalan detayları ve ismini hatırlamıyorum :)
    Yazarın baş harflerini ver bakiiim.Bir de öyle tarayayım (hırsss yapmış sarı adam)

10. zipper

ya bu ne biçim bd...cinayet, tecavüz....:p desire mı bu kitap ?

11. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

yahu ben bu bd bilmeceleri anlamadım biri bana anlatsa yaa kendimi çok ezik hissettim şuan :S

12. zipper

şimdi merim,bdlerde geçen olayları,akılda kalıcı şeyleri soruyoruz,ipucu veriyoruz bd nin adı ve yazarı biliniyor film oyununu kitaplısı bu da:p

13. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

hmmm anladım sanırım :) saol

14. tantana

yazarı ben de hatırlamadığımdan sormuştum açıkçası...ama adamın adı tweet veya tween gibi bişeydi.

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

O zaman yapacak tek birşey kalıyor.Anonimmmmmmm olmazsa Fireeeeee yetişinnnn :glmsm2:

16. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yettiiiiim ama hatirlamiyorummmmm demek üzereydim ki tantana´nin tweet´ini gördüm..tweet´ine baninca da isigi gördüm:p
    less small-silah zoruyla diyorum...
    edittt: less small diye isim mi olur yahu?? takma ad mi bu??

17. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hay yaşa.Hafızana :sak sak: Ben sevmediğim için kitabı indirmeye gerek görmemişim tahmin ettiğim gibi :p
    Less Small iyiymiş :zuhaha: neyseki kadının adı Lass Small muş :glmsm2:

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Aa begenmedin mi sibel??:hih: uymamis mi yani??

yeni bd´de kizimiz karbüratörü parcalarina ayirip tekrar birlestirebiliyor...

19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Abisi pilot mu?

20. filizi

filizi Active Member

sanırım bunu okudum ben:) kızın 3-4 tane abisi vardı yanılmıyorsam.. abilerinden birinin arkadaşı kızda değişim rüzgarları estiriyordu ve sonunda o da bu rüzgara kapılıyordu :Lv: emin değilim ama Penny Jordan - Değişim Rüzgarları olması lazım..
    Eve geçince kontrol ederim atık :bye:

Share This Page