BD Bilmeceleri

'Forum Oyunları' forumunda Pl1 tarafından 19 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

şimdiiii aklımda bir senaryo var...:cool: ben onu yazmadan önce acil biriniz kitabı bulsun ,yoksaaaaa yazarda yazarım herşey çorba olur o na göre:p :D

2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Benim de en sinir olduğum kısım arama kısmı.O yüzden size ararken kolaylık olsun.Yazarın baş harfi B .

3. zipper

zipper quae nocent docent

Soru sormak istemiyorum:eek:ff: ama cevap veriyorum :p

Barbara McCauley Beklenmeyen Teklif

bu midur?

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

:sak sak::sak sak::sak sak: doğru cevappppp :saygilar:
    Benim sevdiğim bd lerdendir kendileri.

5. zipper

ben de eğlenerek okumuştum :)

6. filizi

filizi Active Member

yok öyle mızıkçılık, bilen sorar :p

haydi sor sor sor Zippercimmm:D

7. zipper

sorucam daaa bi düşüneyim şeker;)

8. zipper

Daha önce sorulup sorulmadığını hatırlayamadım maalesef:eek:ff:

Kızımız ve adamımızın ilk karşılaşması bir cadde üzerinde gerçekleşiyor.Adam,kızı son sürat gelen arabanın altında kalmaktan son anda kurtarınca birlikte kaldırıma yuvarlanıyorlar.Kız ''iyi misiniz '' diye soruyor,adamımız da şöyle diyor:

''pek değil,sizi önce yemeğe çıkarmış olmayı tercih ederdim'':p

9. curium

curium Primus inter pares

kızda adamımıza biriyle buluşucam zten gibi bişi diyo. ama o kişi aslında büyükbabası ve adamımızlada restoranda yemekte karşılaşıyorlar mı acaba??

10. zipper

yok bebeimm kızımız başkasıyla nişanlı ve nişanlısı ,zengin şüpheci adamın teki.esas adam kızı bir restaurantta otururken izliyor çünkü......

11. zipper

çünküüü...Adamımız bir dedektif ve kadını izlemek üzere nişanlısı tarafından görevlendirilmiş durumda.yalnız bu nişanlının geçmişi pek temiz değil.. kızımıza kapılan başrol erkeğimiz de,onu bu belalı adamdan kurtarmak için,kadının hakkında bol yanlışlı bir rapor hazırlayıp kötü nişanlıya sunmasıyla adam nişanı bozar.sonra gelsin olaylar olaylaarr :füü:

12. filizi

filizi Active Member

çalışmadığım yerden sormuşsun Zipperr:eek:ff::cigara:

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Gelsin olaylar derkennnnn :p

14. you max

you max Active Member

ayy öldüm meraktan zipper ya kesin daha okuyamadığım bir bd bu...
    ver artık adınıda okuyayım lütfeen :füü: :zuhaha:

15. zipper

efendim,belalı nişanlımızın adamı kıza gider ve hakkında tutulan rapordan ve onu izleyen dedektiften bahsederek patronunun nişanı bozduğunu söyler .bunun üzerine kızımız soluğu dedektiflik bürosunda alır.fakat adamımız onu görüp saklanmıştır.daha sonra tekrar tesadüfen karşılaşmışlar gibi yapıp kızla dostluğu ilerletir.kızımız (sağırlar okulunda öğretmenlik yapıyorken)evleneceği için işten ayrıldığından,fakat şu anda işsiz olduğundan bahseder.tabii kendini ona borçlu hisseden adamımız ,ona huysuz,sağır bir arkadaşı olduğunu ve ona refakat etme işini üstlenip üstlenemeyeceğini sorar.böylece kızımız artık bir iş sahibidir hem de perili bir şatoda!

16. alkane

alkane Well-Known Member

yok zipim ya... dün baktım hiççç böle bir kitap okumamışım:(

17. zipper

adamımız küçüklüğünde duyma yeteneğini kaybetmiş biri tabi sonradan tedavi görmüş,eski bir polis.bir gün kızımız eşyalarının arsında adamın saatini bulur ve onu eşyalarını karıştırmakla suçlar.halbuki bunu yapan şatonun hayaleti T....adır.bir gece kızın oda kapısı açılır ,kızımız bunu adamın yaptığını sanarak onu suç üstü yakalamak için odasına girer, halbuki o ,odasında mışıl mışıl uyuyordur.sonra birden kapılar çarpmaya pencereler açılmaya başlar ve odanın kapısı ikisinin üzerine kitlenir.adamımız kıza dönüp şöyle der:

-kusura bakma sanırım hayalet, bu gece ikimizin aynı odada kalmasını istiyor.:füü:(olaylar olaylarr:p)

18. zipper

şimcik..öööö... sevgili arkadaşlar bu kitap forumda yokmuşş:rzl::rzl::rzl:tamam kızmayın ..ben ipuçlarını vereyim belki bir okuyan çıkmıştır.
    kitap bir temptation serisine ait.Kızımızın bakıcılığını üstlendiği yaşlı kadın,kocasının hayatını yazması için ondan yardım ister .böylece genç kadın eski evrakları toparlamak üzere bodruma indiğinde sisler içinde,ayakları olmayan bir siluetle karşılaşır ve avazı çıktığı kadar bağırmaya başlar.sesi duyan eski polisimiz koşarak bodruma iner kıza sarılır ve şöyle der:

-sanırım artık tanışmanızın zamanı geldi A.... ,bu şatonun hayaleti T.....

Hayalet,sürekli bir şeyler anlatıp çiftimizden yardım istemektedir.bu sırada cadılar bayramı için şatoda balo yapılmasına karar verilir.O gece bir süredir kızın peşinde kendini affettirmeye çalışan eski nişanlı da baloya gelir.kıza onu geri istediğini söyler ve tartışırlar.Tam o sırada adamımızı gören eski nişanlı ,kıza, dedektifin burada ne aradığını sorarak,-olaylar olaylar:füü:-yaşadığı adamın aslında hakkında bilgi toplayan ve onu yanıltarak nişanı bozmasını sağlayan kişi olduğunu anlamasını sağlar...

19. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yazacagim yazmasina da ben bu kitabin Türkce´sini okumadim:( haliyle hangi isimle cevrildigini bilmiyorum...yazari ve kitabin orjinal ismini versem, Türkce´sini bir arkadas yazsa :) tabii dogruysa...
    Renee Roszel - Ghost Whispers sanirim...

Alice, Marta isminde yasli bir kadina bakiyor ...Theora diye de bir hayalet var...Tabii olaylarrr olaylarrrin :füü: merkezi Nick...

20. zipper

3 kere yaşaa yaşa yaşaaa anonimm :mjk:valla umudum sendeydi :)

evet o kitap türkçe adıyla Renee Rozsel Hayaletin Sesi..

tebrikler canımm:sak sak:

Bu Sayfayı Paylaş